Kasutad palju emotikone? Järelikult oled seksinäljas!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meil kõigil on vähemalt üks tuttav, kes ei suuda ühtki vestlust või tekstisõnumit lõpetada, ilma et ta lisaks sinna naerunäo, kassipildi, püstise pöidla ja mõne südame. See võib olla kohutavalt tüütu, aga teadlased kinnitavad, et see näitab ka seksinälga.

Science Dump vahendab tutvumisportaali Match.com uuringut, kus vaadeldi 5000 vallalise inimese emotikonide kasutamise harjumusi, samuti ka seda, mitu korda päevas nad seksile mõtlevad. Selgus, et 36–40 protsenti neist kasutasid hoogsalt smailisid ning mõtlesid agaralt seksile. See on väga suur number.

Inimesed, kes eriti seksile ei mõelnud, ütlesid ka, et nad ei tunne suurt vajadust kollaseid emotsiooninägusid kasutada. Need, kes mõtlevad oma sõnul seksile kord päevas, kasutavad emotikone regulaarselt, kuigi mitte igas sõnumis. Inimesed, kes mõtlevad seksile vaid kord kuus, tunnistasid, et ei ole kunagi näinud emotikonide järele vajadust.

Üks teine sama portaali uuring näitas, et inimesed, kes kasutavad flirtides rohkelt emotikone, käivad ka sagedamini kohtingutel ning abielluvad kaks korda suurema tõenäosusega. Uuring paljastas ka, et 54 protsenti emotikone regulaarselt kasutavatest vallalistest seksisid sagedamini kui need 31 protsenti, kes kasutasid suhtlemisel ainult sõnu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles