Suurbritannia uuring: üllatav hulk treenijatest on jõusaalis seksinud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõned inimesed eelistavad seksida üsna üllatavates kohtades: autos, pargis või avalikus tualetis. Nüüd selgub, et sellesse nimekirja võib lisada ka spordisaalid.

Suurbritannias viidi läbi uuring, millest selgus, et neljandik treenijatest on vähemalt korra jõusaalis seksinud. Uuringu viis sotsiaalmeedias läbi ettevõte Ann Summers, mis müüb seksikat pesu ja sekslelusid, kirjutab Huff Post.

Inimestel paluti sotsiaalmeedias vastata küsimustele, mis puudutasid nende harjumusi spordisaalis. Selgus, et üle poole (52 protsenti) vastanutest on läinud jõusaali selleks, et leida potentsiaalset partnerit. Üks vastaja kümnest tunnistas, et on jõusaalis orgasmi saanud (5 protsenti kogesid orgasmi pärast sõudeergomeetri kasutamist, 3 protsenti pärast pikka joogatundi, 2 protsenti ülemäärase kükitamise tõttu).

Mis puudutab flirtimist, siis 45 protsenti naistest sõnas, et kõige rohkem on nad meeste tähelepanu saanud elliptilisel trenažööril, kuna see tõmbab kõige enam tähelepanu pepule. 56 protsenti meestest ütles, et neile meeldib flirtida käsi treenides, kuna siis nad saavad oma käelihaseid näidata.

67 protsenti naistest ütles, et vähemalt 30 küki tegemine päevas muudab neid voodis paremateks kaaslasteks, eriti siis, kui seksitakse püstises asendis või n-ö koerapoosis. 45 protsenti naistest leidis, et kui tõsta päevas vähemalt 15 minutit 5-kilogrammiseid raskusi, siis nad kogevad pärast paremat orgasmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles