11 märki, et sinu enesekindlus hirmutab teisi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iseseisvus ja enesekindlus on väga head asjad. See näitab, et inimene on tugev ja teab, mille nimel pingutada. Samas võib väga enesekindel naine mõjuda mõnele lausa hirmutavalt.

Lifehack pani kirja 11 märki, et sinu enesekindlus ja iseseisvus võivad teisi hirmutada.

1. Sa keskendud oma karjäärile

Karjäärile kulub lõviosa su ajast ja energiast, seega võib jääda mulje, et sa millegi muuga ei tegelegi. Vahel tundub sullegi, et tegevus, mis pole tööga seotud, on mõttetu.

2. Sa tead, kuidas öelda ei

Elu on sulle õpetanud, et kui mõni tegevus ei vii sind eesmärgile lähemale, siis ei pea sellest osa võtma. Sa oskad oma aega ja energiat väga hästi jagada.

3. Sa hoolitsed oma arvete eest

Majandusasjad on sul kontrolli all. Kui keegi peaks sulle abi pakkuma majandusasjade korraldamisel, siis sa keeldud tema abist.

4. Sa oled ambitsioonikas

Sa tahad elult alati rohkemat. Hea pole piisavalt hea, sa tead, et oled suuteline paremaks. Täiendad end pidevalt ja jälgid, et oskused viiksid sind eesmärkidele lähemale.

5. Sa oled suhete puhul valiv

Sa ei haara kinni igast mehest, kes sinu teele satub. Sa tead, millises suhtes sa olla tahad, ja loobud neist võimalustest, mis sulle ei sobi.

6. Sa oled tugev

Sind ei saa kergesti ninapidi vedada ega hirmutada. Kuna sa oled iseseisev, siis sa tead, mida elult ootad, ja oled selles suhtes üsna otsekohene. See mõjutab su enesehinnangut ja enesekindlust väga positiivselt, sest sa ei aktsepteeri vähemat, kui oled välja teeninud.

7. Sa oled realist

Sa tead hästi oma tugevaid ja nõrku külgi. Sa kasutad seda teadmist, et jõuda asjadeni, mida sa oma ellu tahad. Sa ei loo omale illusioone, oled suur realist.

8. Saamatud inimesed tekitavad sinus ebamugavust

Eelistad, et sind ümbritseks tegusad inimesed, mitte laiskvorstid. Vahel jätab see mulje, et oled väga pirtsakas ega võta kõiki jutule, aga selline sa juba oled. Siiani on selline teguviis sinu kasuks töötanud.

9. Sa kontrollid oma elu

Sinu elu on sinu kontrolli all ja sa tead seda. Sa pühendad end ainult neile asjadele, millest oled tõesti huvitatud, sest sind ei huvita see, mida teised mõtlevad.

10. Sa mõtled tulevikule

Sa tead, et oluline pole ainult olevik, vaid ka tulevik. Teed tulevateks aastateks plaane ja mõtled juba ette, milline võiks su tulevik olla. Oled väga kindlameelne ja tahad liikuda vaid selle suunas, mille oled enda arvates välja teeninud.

11. Sa ei karda üksi olla

Sa ei vaja enda kõrvale partnerit ja sa ei taha kellestki teisest sõltuda. Sa saad väga hästi üksi hakkama. Isegi, kui keegi ei helista sulle ega otsi kontakti, oled sa õnnelik.

Kokkuvõttes võib öelda, et enesekindlus võib teisi tõesti hirmutada, kuid see ei tähenda, et sa oled õel või ülbe – sa lihtsalt tead täpselt, mida tahad ja mida väärid. Selles pole ju midagi halba. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles