Viis kohtingut, mida võiksid enne lapse sündi kogeda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Pärast beebi ilmaletulekut on lõbustusteks vähem aega ja see võib teha veidi tusaseks. Kui elu keerleb ümber tita uneaegade, pesupesemise ja imetamise, jääb meelelahutus mõneks ajaks tahaplaanile.

Nüüd, kui on veel aega, võiksid keskenduda iseendale ja suhtega mehele, et vabu võimalusi maksimaalselt ära kasutada. Parenting pakub välja viis kohtinguideed peatsetele lapsevanematele.

Tehke koos kallimaga gurmeeõhtusöök

Ära põe, et sa ei ole superkokk ja eriline toidufanaatik. Retsepte järgides saab toiduvalmistamisega igaüks hakkama, pealegi on koos kokkamine väga lõbus. Valige retseptid koos välja, käige poes või turul ja veetke õhtu end pliidi taga proovile pannes. Praegu on teil võimalus kulutada selle peale tunde, hiljem on see juba oluliselt keerulisem.

Minge päevareisile

Hüpake nädalavahetusel autosse ja sõitke mööda Eestit ring. Minge näiteks mõnda väikelinna poodidesse või looduskaunisse kohta matkarajale jalutama. Peaasi, et see kestaks mitu tundi. Sarnasele minireisile saab kenasti minna ka beebiga, kuid praegu on selle planeerimine ja pakkimine kordades lihtsam. Nautige koos olemise aega ja võimalust hetke ajal plaane ringi mõelda.

Käige koos väljas söömas, aga pikalt

Sulle jäi silma, et avatud on uus ja põnev restoran? Mine sinna nüüd, sest pärast sünnitust ei pruugi seda võimalust nii pea tulla. Tehke seda naudinguga ja planeeri õhtuks piisavalt aega, et te ei peaks koju kiirustama. Naudi võimalust süüa rahus ilma, et keegi sind nälja kustutamisel ootamatult segaks. Bon appétit!

Pühenda aega oma sõbrannadele

Esimestel kuudel pärast lapse sündi võid tunda end seltsielust isoleerituna. Eralda veidi aega selleks, et saaksid sõpradega lobiseda maast ja ilmast ilma ajapiiranguta. Võtke ette midagi sellist, mida te kõik naudite.

Mine kontserdile või kinno

Tulevase beebi iseloomu ja temaga seotud eluolusid on raseduse ajal väga raske ette ennustada. Võimalik, et ta ei ole valmis jääma lapsehoidjaga koju mitu kuud. Seetõttu võiksid enne sünnitust käia kontsertidel ja kinos, et oma meelelahutusnälga ennetavalt kustutada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles