Tuntud Milano rõivatootja avas Tallinnas esinduspoe

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Principi Milano esinduspood
Principi Milano esinduspood Foto: Alla Jefimenko

Tallinnas avas oma uksed Itaalia kvaliteetbränd Principi Milano, mis pakub personaalsete mõõtude järgi tehtud rätseparõivaid.

«Meie peamisteks klientideks ei ole mitte need inimesed, kes vajavad väga erilistes mõõtudes rõivaid, vaid need, kes väärtustavad perfektselt seljas istuvaid ja just neile rätsepatööna õmmeldud riideid,» ütleb kaupluse juhataja Christoffer Wallberg. «Julgen öelda, et Principi Milano toodete kvaliteet on vähemalt sama hea kui Armanil või Hugo Bossil, kuid hinnad on sealjuures soodsamad.»

Kõrge kvaliteet tagatakse seeläbi, et rõivad valmivad Milanos, kus nende õmblemisel järgitakse iidseid Itaalia rõivatootmise traditsioone ja nippe kõikides detailides.

Kentmanni tänaval asuvas esinduspoes saab tellija valida üle kahe tuhande erineva kanga vahel oma särgile ja ülikonnale sobiliku riide, voodririide, ja teha valiku mitmekümne erineva krae, mansettide ja muude detailide osas. «Just detailide abil saab endale kujundada kas siis formaalse või igapäevase ülikonna,» selgitab Wallberg. «Isikupära rõhutamiseks võib tikkida särgile ka monogrammi. Seejärel võtab spetsialist mõõdud ning tellimus läheb töösse Itaalia rõivameistrite kätte. See tähendab, et iga rõivaese on unikaalne käsitöö ning istub kandjale selga valatult.»

Kauplusest saab osta ja tellida oma mõõtudele vastavaid meeste särke, ülikondi ja mantleid. Samuti saab tellida naiste kostüüme ja isegi kingi. Jalanõude puhul saab valida saja erineva naha ja materjali vahel, millest olemasolevate mudelite põhjal tellija jalakuju järgi king või saabas toodetakse. Ka jalanõud valmistatakse Milanos itaalia meistrite poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles