Lugejamäng: avalda arvamust spordiklubis käitumise kohta ja võida Meravita stardipakett

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Alusta aastat tervislikult ja võta osa Postimehe naisteportaali lugejamängust, et oma pingutustele abi saada. 

Selleks, et osaleda loosis, tuleb teha kaks sammu: 

1.) liituda liigume.ee uudiskirjaga 

2.) ja kirjutada aadressile naine@postimees.ee, milliseid kirjutamata reegleid peaks sinu meelest spordiklubis järgima. 

Spordiklubides kehtivad omad eeskirjad, mille täitmine on oluline ettevõttele. Trennis käijad kogevad aga omal nahal, et on veelgi reegleid, mille järgimine võiks olla elementaarne kõigile, kuid ometi seda ei tehta. Anna meile teada, millised kirjutamata reeglid võiksid sinu meelest spordiklubides kehtida ning osale kümne Meravita stardipaketi loosis. Ära unusta ka liitumast liigume.ee uudiskirjaga, et olla kursis rahvaspordiüritustega, millest sel aastal osa võtta.

Kirju ootame aadressile naine@postimees.ee kuni 24. jaanuarini. Autor võib soovi korral jääda anonüümseks. Kõigi uudiskirjaga liitujate ja kirjutajate vahel läheb loosi 10 Meravita stardipaketti.

Foto: Meravita

Auhinnast

Meravita Stardipakett on loodud selleks, et sul oleks võimalus soetada endale personaalsed vitamiinid, mis vastavad sinu organismi eripäradele. Vitamiinid toodetakse laboris igale inimesele eraldi, lähtuvalt karbi sees olevate küsimustike täitmise tulemustest. Antud küsimustike abil saadakse informatsiooni iga kliendi tervisliku seisundi, eluviiside ja harjumuste kohta. Eelnevat arvestades valmistataksegi laboris kliendile preparaat, mis sisaldab igale individuaalsele kliendile vajalikke vitamiine õiges vahekorras ja koguses.

Meravita vitamiinid valmistatakse igale kliendile individuaalselt, lähtuvalt tema organismi eripäradest. Igas karbis on eraldi kapslites rasvlahustuvad ja vesilahustuvad vitamiinid. Preparaatide valmistamisel kasutatakse vaid kvaliteetset toorainet, et tagada vitamiinide maksimaalne imendumine. Preparaadid on GMO vabad ning valmistatud Eestis. Vitamiinide kogused ja vahekorrad muutuvad igal aastaajal.

Copy
Tagasi üles