Postimehe nädala horoskoop: 9.-15. jaanuar

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida on oodata Jääradel, mis vallas võib edukas olla alanud perioodil Kaksiku tähemärgi esindaja? Loe meie nädalahoroskoopi ning sea meel uueks nädalaks valmis!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Pinget on nüüd märksa vähem kui eelmisel nädalal. Vaatad julgel ja optimistlikul pilgul tulevikku. Veenuse ja Uraani trigoon annab juurde seikluslusti. Eelkõige suhete tasandil otsid uudsust ja põnevust. Aeg võib tuua üllatuslikke kohtumisi. Sind tõmbab inimeste poole, kes on sinust erinevad.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Soodne nädal õppimiseks ja enesetäiendamiseks. Juhul, kui pead sooritama eksameid, on sul üsnagi lihtne nendega hästi hakkama saada – mõistus on terav, oskad luua seoseid ja info jääb sulle kiiresti meelde. Küllaltki hea on periood ka reisimiseks, eriti juhul, kui reis on seotud oma teadmiste täiendamisega.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kuigi häid võimalusi on mitmeski valdkonnas, tasuks tähtsusjärjekorras esikohale seada pere ja suguvõsaga seotud teemad. Võimalik, et saad lähedastelt infot, mis aitab sul ennast paremini mõista ja probleemidegagi hõlpsamalt hakkama saada. Lihtsam on edasi rühkida, kui tunnetad, et suguvõsa on sulle toeks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Nädal annab võimaluse teha muudatusi tööelus. Sul on lihtne kaaslastega ühist keelt leida, peate silmas samu eesmärke. Küllap tekib uudseid ideid, mis võimaldavad tulevikku edukalt planeerida. Ka isiklik elu peaks sujuma kenasti. Tunnetad, et oled teinud õigeid otsuseid, oled õigel teel.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sul on energiat ja tegutsemislusti, mille suunad eelkõige töö ja äriga seotud ettevõtmistesse. Märkad hästi rahateenimisvõimalusi ning suudad need kiiresti ka ära kasutada. Vaevalt sind kahtlused-kõhklused praegu vaevavad – ka olulised otsused sünnivad kindlakäeliselt ja üsnagi ruttu.

Neitsi

23. august – 22. september

Mida päev edasi, seda paremini end tunned – usud endasse ja see ongi kõige tähtsam! Päikese ja Jupiteri trigoon nädala teisel poolel annab otsustusvõimet ja tegutsemislusti. See on õnnelik aeg, mil saad käima lükata uusi projekte ja leida oma tegevusele laiemat kõlapinda. Ära soodsat hetke maha maga!

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Su suurepärane suhtlemisoskus ning võime endast hea esmamulje jätta annab nüüd eriti häid võimalusi kontaktide loomiseks. Oled aktiivne ja uuele avatud, küllap puutud kokku paljude inimestega ning lood nii mõnegi uue tutvuse. Keegi, kellega on lihtne põnevaid ühiseid jututeemasid leida, võib su südame kiiremini põksuma panna.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Marsi toel on tegutsemistahet rohkelt. Kui millegagi algust teed, panustad sellesse jõuliselt, nii õnnestuvad asjad kiirelt ja efektiivselt. Sinuni võib sõprade ja mõttekaaslaste kaudu jõuda olulist infot, mis annab võimaluse oma tulevikku paremini planeerida. Geniaalseid ideid võib tekkida äri ja töö valdkonnas.

Ambur

22. november – 21. detsember

Elutempo kiireneb, märkad igal sammul uusi võimalusi. Need avanevad kiirelt ja üllatuslikult, otsuste tegemiseks ei ole palju aega. See võib olla nädal, mil sõlmid ülemuse või äripartneritega soodsaid kokkuleppeid või teed lausa hüppe karjääriredelil. Ka armuasjade arendamiseks on nädal suurepärane.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Pinge annab järele, eelmisel nädalal ületamatuna näinud takistused kaovad nüüd su teelt justkui iseenesest. Enesekindlust ja julgust tuleb juurde, suureneb vajadus silmaringi avardada. See on hea aeg õppimiseks ja reisimiseks. Dokumentide vormistamisel tuleb aga iseäranis hoolikas olla!

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Väga hea aeg ühistegevusteks ning sõpradega suhtlemiseks. Teistega rääkides võid saada ülimalt olulist infot või siis jõuda järeldusteni, mis mingis mõttes su silmad avavad. Rahaasju ajades ole ettevaatlik – sa kipud otsuseid tegema pigem intuitsioonile kui mõistusele tuginedes. Sisetunne ei pruugi alati õige olla.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Mitu harmoonilist planeediseisu mõjutab nii äri- ja töövaldkonda kui ka isiklikke suhteid. Kui leiad endas jõudu ja otsustavust tegutsemiseks, võid lausa uuele tasandile jõuda. Seejuures ürita tugineda mõistusele, aga kuulata ka südame häält. Eriti tundlik, lausa intuitiivne oled nädala teisel poolel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles