Kuidas võrgutada enesekindlat naist?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõned mehed teavad üsna hästi, mida naised tahavad. Üks neist on filmitegija Richard Temtchine, kes on seda teemat ka mitmes filmis analüüsinud. 

Mida on mees oma karjääri jooksul naiste kohta täheldanud? Kuidas võluda naist, kes jätab väga enesekindla ja iseseisva mulje? Temtchine'i sõnul on sellise naise võrgutamiseks vaja ausust, huumorit ja enesekindlust, kirjutab YourTango.

Tema sõnul on meeste suurimaks probleemiks see, et nad lasevad hirmul ning ärevusel endast võitu saada ega julge läheneda naisele, kelle vastu nad tõeliselt huvi tunnevad. Kuna need naised näevad väga iseseisvad välja, siis võib olla üsna kindel, et nad ei lange vanade ja kulunud külgelöömislausete lõksu, mistõttu peab mehe lähenemine olema originaalne.

Filmitegija on kindlaks teinud ka selle, mida on vaja pikaajalise ja eduka suhte jaoks. «Ei mingit teineteise omamist ega teineteisest sõltumist,» ütles mees. Abielu muutub õnnetuks ja võib esineda petmist juhul, kui partnerid ei näe enam suhte nimel vaeva. Temtchine'i sõnul tuleb olla loominguline. Mehed peavad muudkui oma naisi võrgutama ja naised peavad looma olukordi, kus mehed saavad end juhtidena tunda.

Ta rõhutas, et võrgutamine ja «mängude mängimine» pole samad asjad. «Inimesed ei ütle, mida nad mõtlevad,» nentis ta. Tühikargamise asemel võiks tema hinnangul öelda naisele, et ta on ilus ja et sa soovid temaga välja minna, sest see annab palju paremaid tulemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles