Video: lugu naisest, kellele pole kunagi armastust avaldatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna
Anna Foto: DeSheli

Kosmeetikabränd DeSheli on seadnud endale ilusa eesmärgi, et kõik naised oleksid õnnelikud ja armastatud. Mõtisklusesari «Sellepärast, et armastan» toob inimesteni erinevate naiste lood ja üheks neist on 66-aastane Anna, kellel pole mehe ja naise suhetes kordagi olnud õnne kuulda maagilisi sõnu «Ma armastan sind!». 

66-aastase Anna teeb hetkel kõige õnnelikumaks tema lapselaps. Kõige ilusaima komplimendi sai ta hiljuti oma õepoja käest, kes ütles, et tähtis pole sedavõrd välimus kui sisemus ja Anna sees olevat peidus päike.

«Jah, ma armastan ennast, sest kui teen ennast korda ja vaatan peeglisse, siis ma näen, et olen päris kena inimene!» ei ole Anna kibestunud ega endale käega löönud. Tema sõnul peaks iga inimene ennast armastama, sest siis armastavad teda ka teised.

Kui Anna oli laps, oli tal kompleks oma kõhnuse pärast. Kuna tüdruk käis vene koolis, siis kutsuti teda Surematuks Kaštšeiks, kes on üks halb, kõhn ja kole vene muinasjututegelane. Aga tollane tütarlaps ei võtnud seda solvangut endasse, ta võttis ennast just sellisena nagu oli loodud olema.

Praegu tunneb naine ennast armastatuna lapse ja lapselapse poolt, kuid mehe ja naise suhetes pole tal kordagi olnud õnne kuulda maagilisi sõnu «Ma armastan sind!» ja see tekitab tema sõnul igas naises komplekse. 

«Ilusaid sõnu on mulle öeldud, aga armastust pole avaldatud,» tõsineb muidu südamest naeratav Anna. «Seda kogemust pole olnud ja ma tunnen sellest ka praegu, oma vanuses, puudust. Ma siiski unistan ja loodan, et võib-olla mu prints tuleb — seda on ennegi nähtud, et minu eas inimesed leiavad teineteist. Kunagi pole vaja lootust kaotada ja mina pole lootust kaotanud!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles