Lihtne igapäevane tegevus, mis teeb sinust õnnelikuma inimese

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pühad on möödas ja inimesed lubavad, et nad toituvad tervislikumalt, magavad rohkem ning teevad rohkem trenni. Kuigi need eesmärgid võivad olla teostatavad, on väga oluline lisada igasse päeva mõni väike eesmärk, mis muudaks su meeleolu paremaks.

On kindlaks tehtud, et üks tegevus, mida võiks teha pärast hommikul duši all käimist, võib päevale väga toreda alguse anda ja meeleolu paremaks muuta. Kahjuks on see asi, mida enamik meist pärast pesemist ei tee, kirjutab Good Housekeeping.

Pärast pesemist mässime oma keha rätiku sisse, kuid psühholoogide sõnul võiks pärast pesemist oma paljast keha peeglist vaadata. «Ühiskond on meid kujundanud nii, et me mõtleme pidevalt, kuidas iseennast paremaks muuta,» ütles psühholoog ja kehakuvandiekspert Sari Shepphird. «Aga mida rohkem me keskendume oma vigadele, seda suuremana me neid näeme – sellest tulenevalt ei taha me üldse oma keha enam vaadata.»

Enese sees peituva kriitika vastu võitlemiseks soovitas Shepphird oma peegelpilti iga päev vaadata ja nimetada viis asja, mis sulle oma keha juures meeldib. Seeläbi hakkad keskenduma oma headele külgedele ja unustad vead.

Kui sul on raske mõelda headele kehaosadele, meenuta komplimente, mis sulle on tehtud. Iga inimene on omal moel ilus ja see väike trikk aitab seda endale teadvustada ning muudab sind ajapikku õnnelikumaks inimeseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles