Kus võivad erinevad tähtkujud kohata oma hingesugulast?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tahad leida armastust, kuid see pole sul veel õnnestunud? Oled sa kindel, et sa otsid seda üldse õigest kohast? 

Meil kõigil on mõni lemmikkoht. See on koht, kus me tunneme end kõige mugavamalt. Selle kohaga võivad seonduda erinevad mälestused või me lihtsalt naudime seal olemist. Vahel on see ka parim koht, kus kohata inimesi, kes meiega kõige paremini kokku sobiksid. Kutsu seda siis saatuseks või kokkusattumuseks, vahet pole, kirjutab YourTango.

Järgnevalt on välja toodud iga tähtkuju lemmikpaigad. Kes teab, võib-olla on need just õiged kohad, kus erinevate tähtkujude esindajad võiksid kohata oma hingesugulast.

Jäär: oled seiklushimuline, seega sind võib tihti leida kohtadest, kus saad midagi julget ja uut ette võtta. Sinu lemmikkohtadeks võivad olla metsarajad, mägised matkateed või vaiksed maastikud, kus saad loodust avastada. Seal võivad sinu teed ristuda ka ühe väga erilise inimesega...

Sõnn: hindad turvalisust ja stabiilsust, seega sind võib leida kohtadest, mis pakuvad sulle mõlemat – loodusmatkadelt, mõnest vaiksest aiast või enda rahulikust kodust. Sellest võib järeldada, et Sõnnil peab olema armastuses ka üksjagu õnne, sest rahu ja vaikust armastavat Sõnni võib olla üsna raske tabada. 

Kaksikud: sinu tähtkuju on sodiaagisüsteemis üks energilisemaid ja impulsiivsemaid. Sa armastad põnevust ja väljakutseid. Kasiinod, spordikeskusest ja isegi mängusaalid on kohad, kus võib Kaksikuid üsna sageli näha.

Vähk: sinu jaoks on traditsioonid väga olulised. Seetõttu eelistad sa ka uute inimestega tutvuda läbi üsna traditsiooniliste tegevuste – vestlemine, tantsimine, kokteilide nautimine. Vähki võib leida kohast, mis pakub nendeks tegevusteks võimalusi.

Lõvi: sa oled väga enesekindel ja laia silmaringiga, seega sinuga võib kokku juhtuda peaaegu kõikjal. Samas armastad sa väga ka loomi ja loodust, mistõttu võib õige inimene sinu teele sattuda näiteks loomade varjupaigas või loomaaias, sest just neis kohtades meeldib sulle käia.

Neitsi: oled analüütiline ja naudid tegevusi, mis stimuleerivad su mõistust. Armastad sportmänge vaatamas käia või sõpradega koos vaadata. Hoia oma silmad lahti, sest su hingesugulane võib olla sulle üsna lähedal.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Kaalud: sa armastad seiklusi ja tahad elust viimast võtta. Sinu jaoks pole mingi probleem minna kuumaõhupalliga sõitma või langevarjuga hüppama. Peaasi, et mängus oleks adrenaliin. 

Skorpion: sina suhtud oma hobidesse väga suure kirega. Sulle meeldib osaleda suurtel üritustel, kus on palju rahvast. See mõjub positiivselt ka su armuelule, sest mida suurem on su tutvusringkond, seda tõenäolisem on, et leiad peagi oma silmarõõmu üles.

Ambur: sulle meeldib põnevus ja seiklused nagu Jäärale ning Kaaludele. Sind võib sageli leida võidusõiduraja äärest või mõnest spordibaarist, kus saab sportmängudele panuseid teha. Ent sul on ka teine pool – vahel võid täiesti üksinda minna loodust avastama, et kärast eemale saada.

Kaljukits: oled iseseisev ja enesekindel, tunned oma oskuste üle uhkust. Sulle meeldivad ajaloolise hõnguga üritused, näiteks vanade autode näitused. Armastad ka muuseumites käia. Hoia neis kohtades silmad lahti, sest su hingesugulane võib olla lähemal, kui oskad arvata.

Veevalaja: oled tülinorija ja mässaja. Austad väga kuulsaid mässajaid, kes on ajalukku oma jälje jätnud. Võid vabalt osaleda mõnel ajaloolisel laadal või külastad ajaloolisi kohti. Võid kindel olla, et sarnaste huvidega inimesi on väga palju ja ühel päeval võid oma lemmiklaadal kohata just seda õiget kaaslast.

Kalad: sinu tähtkuju on sodiaagisüsteemis kõige tundlikum. Armastad rahulikke kohti, kus saad oma mõtetega üksi olla. Kohvikud, vaiksed pargid või ka raamatukogu on kohad, kus sulle meeldib kõige rohkem käia.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles