Treener Roman Gritsanjuk: kui midagi teha, siis kohe!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Roman Gritsanjuk
Treener Roman Gritsanjuk Foto: Erakogu

Toome lugejateni mõned head treeningusoovitused Roman Gritsanjukilt, kes on Terase Spordikeskuse personaaltreener, jõusaali valvetreener ning ta juhatab ka erinevaid rühmatreeninguid. 

Romani treeneriteekond sai alguse kaheksa aastat tagasi ja praegu on ta Eesti Personaaltreenerite Liidu liige. Juba kooliajast on Romanile meeldinud aktiivne eluviis, nimelt on ta tegelenud male, jalgpalli, maadluse, suusatamise, jooksmisega ja jõusaalitrenniga. 

Roman tegeleb igapäevaselt Terase spordiklubi klientidega, viib läbi personaaltreeningut ja valvetreenerina nõustab vajadusel jõusaali kliente harjutuste osas ning õige lisatreeningu valimisel - olenevalt sellest, kas tahetakse arendada juurde painduvust, liikuvust, vastupidavust, tasakaalu, keha stabiilsust, plastikat või rütmitunnet. 

Mida Roman soovitab?

• Esimest korda trennis olija ei tohiks ennast üle treenida, sest kui seejärel mitu päeva pikali maas olla, siis ta eeldatavasti enam tagasi ei tule. 

• Trenn ei tohi enesetunnet halvendada!

• Kui antakse endale lubadus treenida 2-3 kuu pärast või uuest aastast, siis ei pruugi seda üldse tulla - kui midagi teha, siis kohe. 

• Õige treening on see, mis meeldib, annab hea enesetunde ja mille tegemisel on näha ka tulemusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles