Postimehe naisteportaali jaanuarihoroskoop: uusaastalubadused igale päikesemärgile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Milline uusaastalubadus viib just sinu tähemärgi sel aastal õnneni? Millele peaksid alanud aastal eriliselt tähelepanu pöörama? Postimehe naisteportaali horoskoop annab nõu!

Jäär

Kuigi elaval ja entusiastlikul Jääral jagub energiat ning säravat elujõudu lausa mitme inimese jaoks, peab ta siiski tunnistama, et aastalõpu pühademöll on ka tema ära väsitanud. Uus aasta on alanud – aeg on vaadata tuleviku suunas ning anda uued lubadused! 2016. aasta toob endaga kaasa piisavalt kirge, kõrgelennulisi ambitsioone ja spontaansust, kõike, millest üks tulihingeline Jäär tõeliselt lugu peab. Sellest hoolimata on aeg hakata impulsiivsel Jääral kurikuulsat ütlust «mõtle, enne kui ütled» tõsiselt võtma, sest huultelt mõtlematult lendu lastud sõnadel võivad teinekord olla soovimatud ning tõsised tagajärjed. Kuigi see võib püsimatu Jäära jaoks tõeliseks väljakutseks osutuda, võiks uusaastalubaduste hulka kuuluda ka pikaajaliste projektide või eesmärkide lõpule viimine, sest teatavasti koosneb ihaldusväärse edu valem sihikindlusest ja pühendumisest!

Sõnn

Kuna Sõnn jumaldab rahu ja kodusoojust, siis saatis ta suure tõenäosusega pühad mööda kodus mõnuledes. Juhul, kui tema graafikusse pidi ära mahtuma aga mitu lõbusat pidu või külaskäiku, siis tuleks tal nendest taastumiseks endale üks rahulik lõõgastust pakkuv nädalavahetus lubada. Ja miks mitte anda endale mõned siirad uusaastalubadused? Olles jonnakalt põikpäine, ei soovi Sõnn sellest võib-olla kuuldagi, kuid mõnikord tasuks siiski muutuste suhtes avatum olla ja lasta enda iganenud põhimõtetel muutuda. Stabiilsus on ühest küljest küll äärmiselt turvaline, kuid kas on ikka alati vaja kangekaelselt oma tahtmistele ja seisukohtadele truuks jääda? Alanud uus aasta on suurepärane aeg muutusteks. Seetõttu tuleks Sõnnil edaspidi paindlikum ja avatum olla, et uued tuuled rõõmsalt tema elus puhuma saaksid hakata!

Kaksikud

Kui pühad möödusid lõbusalt ja huvitavalt, siis on vaja Kaksikutel hinge tõmmata ainult rammusa seaprae vintsutamisest ja kihiseva šampuse kulistamisest. Isegi juhul, kui pidustused plaanipäraselt ei kulgenud, ei ole uusaastalubaduste andmisest kuhugile pääsu. Ja loomulikult tuleks nendest lubadustest ka kinni pidada! Olles tähtkuju, kelle mõtteid ja tundeid valitsevad tihtipeale justkui kaks vastandlikku poolust, võib Kaksikute jaoks usaldusväärselt nii endale kui ka teistele antud lubaduste täitmine mõnikord üsna keeruliseks osutuda. Antud päikesemärgi muutlik meel ja uudsuse järele janunev hing tõmbavad ühest küljest küll põnevaid ja ambitsioonikaid muutusi ligi, kuid samas võivad põhjustada teistele ka palju pea-või südamevalu. Heade suhete säilitamise nimel on aeg hakata Kaksikutel enda öeldud jah-sõna tõsiselt võtma, seda isegi siis, kui üks heitlik osake temast soovib lubadust eirates minema joosta.

Vähk

Mida hindab üks tõeline Vähk väga kõrgelt? Eks ikka perekondlikke traditsioone ja lähedaste inimeste seltskonda. Seetõttu võib loota, et aastalõpupidustused talle kallite inimeste seltsis andsid piisavalt hingesoojust ja energiat, et uus aasta entusiastlikult vastu võtta. Kuna vana aasta õhtu keskööl võis antud päikesemärgi esindajal tähelepanu ainult kauni ilutulestiku ja kallima suudluste jaoks jaguda ning uusaastalubaduste andmine seega sootuks ununeda, siis on aeg teha seda nüüd. Nii nagu on iga aastavahetus erinev, on ka minevik oma unikaalsuses kordumatu. Seetõttu võiks tundlik Vähk endale lubada, et rebib end lõpuks ometi lahti mineviku kammitsevast haardest ja hakkab olevikule ning tulevikule keskenduma. Südamlik nostalgia ei pea kuhugi kaduma, loobuda tuleks lihtsalt kramplikult minevikus kinni olemisest. Ja miks mitte alustada sellega juba täna!

Lõvi

Kui Lõvi jaoks möödusid pühad seltskondlikult ning ta sai piisavalt palju komplimente ja uhkeid kingitusi, siis ei jää tal nüüd midagi muud üle, kui järgmisi jõule oodata. Võttes arvesse lõbusa Lõvi oskust iga pidu šampuse, tekiila või mõne muu seest soojaks tegeva joogiga korralikult tähistada, kulub isegi talle nüüd üks väike puhkus pidutsemisest ära. Uus aasta on saabunud ja aeg on endale mõned lubadused anda! Käesoleval aastal tuleb heade suhete säilimise nimel Lõvil enda kuuma temperamendi ohjamine ainult kasuks. Üks tulihingeline Lõvi ei ütle kunagi ära mõnest mahlakast stseenist või teatraalsest draamast, seega võib antud lubaduse andmine tema jaoks parajaks väljakutseks osutuda, kuid proovida tasub siiski. Loomulikult ei pea särtsakas keevaverelisus ja karismaatiline teatraalsus kuhugi kaduma, sest see on ju see, mis Lõvist ühe õige Lõvi teeb. Küll aga tuleks järele mõelda, kas iga pisiasja pärast on mõtet stseeni korraldada enda närve kulutades?

Neitsi

Pühademöll on selja taha jäänud ja lõpuks ometi saab rahu armastav Neitsi hinge tõmmata. Pidustustest taastumiseks võiks Neitsi lubada endale ühe mõnusa vaikse reede õhtu koos kvaliteetveini ja lemmikraamatuga. Ja miks mitte otsida lõõgastust küünlavalgusest ja kuumast vannist! Niiviisi puhates on hea mõtiskleda ja jõuda selgusele selles, millises muudatused võiksid aset leida 2016. aastal. Neitsil on aeg mõista, et olgu see nii ihaldatud kui tahes, aga absoluutset täiuslikkust siin maailmas ei eksisteeri. Kauni täiuse poole pürgimine on ühest küljest seotud küll sihikindluse ja eduga, aga kas iga asja pärast on vaja olla nii enda kui ka oma partneri suhtes kriitiline? Teatavasti on piir konstruktiivse kriitika ja tüütu näägutamise vahel üsna õhuke, seega oleks Neitsil mõistlik mõnikord silm mõne tühise tolmukübeme või inimliku eksimuse koha pealt lihtsalt kinni pigistada.

Kaalud

Loodetavasti möödusid talvised pühad Kaalude päikesemärgi jaoks harmooniliselt, kaunilt ning ta jäi nendega igati rahule. Võrratu ilutulestiku imetlemise ja šampuseklaaside kokku löömise ajal on ideaalne hetk anda endale igal aastavahetusel uued lubadused. Kuna harmooniat ja rahu armastavad Kaalud üritavad stressi ja keerulisi väljakutseid vältida, siis on neil kalduvus laisaks muutuda ja elu liiga kergekäeliselt võtta. Selleks, et ihaldatud eesmärgid ellu viia, tuleb mõnikord aga palju vaeva näha ja emotsionaalne pinge on seejuures paratamatu. Kaalude tähtkuju esindav tegelane peaks endas selgusele jõudma, kumb talle olulisem on – kas rahu ja pidev lõõgastunud olek või pikaajalised tööd ning vaeva nõudvad perspektiivid. Kui kaalutlemise käigus selgub, et ambitsioonikad eesmärgid on siiski tähtsad, siis ei jää midagi muud üle kui diivanilt püsti tõusta ja tegutsema asuda!

Skorpion

Kui aastalõpupidustused kulgesid pingevabalt, neis oli piisavalt salapära ja kõik pidulised müstilise Skorpioni privaattsooniga arvestada oskasid, siis jäi Skorpion loodetavasti pühadega rahule ja võtab uue, 2016. aasta entusiastlikult vastu. Milliseks kujunevad armusuhted? Kas käesolev aasta tõotab tulla kirglik ja intensiivne, nii nagu ühele tõelisele Skorpionile meeltmööda? Skorpioni ootab ees aasta, milles on nii kirge kui ka tulist armastust, kuid samas võivad armusuhted endaga kaasa tuua pettumusi ja keerulisi situatsioone. Selleks, et armuelu väga hapuks ei muutuks, võiks Skorpion endale lubada, et usaldab edaspidi oma partnerit rohkem, on vähem skeptilisem ja ei lase endal armukadedust tunda, kui selleks tõelist põhjust ei ole. Romantiline suhe on ideaalis seotud ju ennekõike siira armastuse, mitte pideva kahtlustamisega!

Ambur

Lõbus ja energiline Ambur jõudis pühade ajal arvatavasti ära käia nii kaugel elavate vanavanemate juures kui ka osa võtta mitmest glamuursest peost. Juhul, kui kiire detsembrikuu sisse lõõgastav puhkus mõnel soojal maal ära ei mahtunud, siis tuleks see tal lähikuudel kindlasti ette võtta. Mitte miski muu ei rõõmustaks Amburit rohkem kui põnev ja eksootiline reis! Kuna aastavahetuse keskööl oli Ambur suure tõenäosusega šampuseklaaside kokkulöömise ja toosti ütlemisega niivõrd hõivatud, siis võis uusaastalubaduste andmine sootuks ära ununeda. Kunagi pole aga liiga hilja! Antud päikesemärgi esindaja võiks endale lubada, et on edaspidi pisut taktitundelisem. Ausus ja järsk otsekohesus võivad omavahel küll seotud olla, kuid leidub olukordi, kus üks suur annus delikaatsust võib ainult kasuks tulla!

Kaljukits

Pühademöll on möödas: lõpuks ometi saab Kaljukits rahus jälle tööle ja enda ambitsioonikate eesmärkide täitmisele keskenduda. Kõrgelennulised ideed ja unistused vajavad ju teostamist ning puhkamiseks on tulevikus aega küll. Kuid kas ikka on, kui pidevalt ainult tööle keskenduda? Uus paljulubav aasta on alanud ja aeg on mõned muutused enda elus läbi viia! Tuntud ütlus «uuel aastal uue hooga» võib innustada Kaljukitse veelgi töökam ja tublim olema, kuid võib-olla oleks mõistlik läbipõlemise vältimiseks endale hoopis üks kosutav puhkus lubada või kui see võimalik ei ole, siis asju vähe kergemalt võtta. Samuti võiks konservatiivne Kaljukits endale lubada, et kui mõni tema «kindel» meetod enam soovitud tulemuseni ei vii, siis on ta valmis seda muutma. Ja kuna sellest võib palju kasu olla, siis võtab arvesse ka teiste häid nõuandeid!

Veevalaja

Kui pühad möödusid mitmekülgselt, üllatusterohkelt ja spontaanselt, siis jäi Veevalaja nendega loodetavasti rahule. Juhul, kui keegi aga liigse organiseerimise ja delegeerimise läbi tema vabadust armastavat hinge kammitseda üritas, siis võib Veevalajal pühadest taastumisega minna kauem kui mõned päevad. Nii või teisiti on aeg vaadata sügavalt peeglisse ja uue aasta saabumise puhul mõned lubadused endale anda! Tänu enda ettearvamatule loomusele võib Veevalaja emotsionaalse madalseisu korral kergesti endasse sulguda ja seetõttu ootamatult enda lähedastest eemale tõmbuda. Selline käitumine mõjub aga lähisuhetele kehvasti, sest teised võivad seda tõlgendada külma ja ükskõikse suhtumisena. Seda isegi siis, kui see tegelikult nii ei ole. Kõige selle vältimiseks peaks Veevalaja endale lubama, et on uuel, 2016. aastal emotsionaalselt avatum ja ei lukusta end vaimselt iga hetkeemotsiooni ajendil kümne tabaluku taha.

Kalad

Hõrgud küpsetised söödud, kuum hõõgvein joodud, siirad soovid edasi antud ja ongi pühad möödas! Kui pühade ajal oli vaja külastada teises Eesti otsas elavaid sugulasi, osa võtta uhkest firmapeost ja lisaks sellele võõrustada veel kümmet sõpra enda pool, siis selleks, et edukalt pühademöllust taastuda, võiksid introvertsed Kalad külmkapist parimad palad välja otsida, sooja pleedi endale ümber mässida ja mõnuledes teleka ette istuda. Nii võikski ju elu nautlema jääda, kuid reaalsus on see, mis siiski lõpuks uksele koputab ja meelde tuletab, et töö vajab tegemist. Kalade päikesemärgi esindajale võib tunduda, et hoolimata usina töö tegemisest, pole raha siiski mitte kunagi. Aga loomulikult ei ole, kui ta selle kõik palgapäeval pea laiali otsas hea ja parema peale kulutab! Siinkohal võikski Kaladest tegelane endale uue aasta puhul lubada, et on edaspidi kokkuhoidlikum ja ei ela üle oma materiaalsete võimete piiri. Seda loomulikult selleks, et kuu lõpus õnnetu tühjus pangakontolt vastu ei vaataks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles