Kümme põhjust, miks targal naisel võib olla raske armastust leida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mitte kellelgi meist pole lihtne armastust leida. Kui oled keskmisest intelligentsem naisterahvas, siis võib see sinu jaoks olla veel eriti keeruline. Millegipärast on välja kujunenud nii, et vallalistele naistele vaadatakse viltu, justkui neil oleks midagi viga. Seega võib öelda, et raske on leida armastust, kuid samas on raske olla ka vallaline.

Tegelikult ei peaks see sugugi nii olema – iga naine võib ise otsustada, kas ta soovib veeta oma elu kellegagi koos või olla üksinda. Kui sind paneb aga imestama, miks sa pole veel armastust leidnud, siis siin on kümme võimalikku selgitust, kirjutab Lifehack.

1. Tark naine ei karda olla üksinda

Tark naine teab väga hästi, mida ta tahab ja ta ei soostu leppima vähemaga. Ta teab, et iseenda vastu tuleb aus olla ja vale inimesega suhtes olemine võib pikas perspektiivis tekitada vaid vastuolulisi tundeid. Ta ei pea suhtesse astuma sellepärast, et kardab üksi olla või sellepärast, et kellegi teise arvates on see imelik, et ta on ikka veel vallaline. 

2. Ta teab, mida ta tahab

Igal naisel on peas olemas nimekiri omadustest, mis võiksid tema kallimal olla. Targa naise nimekiri võib olla keskmisest pikem või detailsem. Ta tunneb iseennast väga hästi ja tänu sellele teab ta, millist inimest ta enda kõrvale otsib.

3. Ta ei vaja teist inimest, et elada nii, nagu ta tahab

Kunagi ammu oli nii, et naine pidi minema oma isakodust otse oma abikaasa koju. Nüüdisajal see õnneks enam nii pole ja naine ei vaja meest selleks, et elada iseseisvat elu. Tark naine võib olla suhetes ja ühel hetkel mõista, et ta eelistaks pigem üksi olla. 

4. Tal on teised kohustused, mis seavad suhted tagaplaanile

Karjäär, sõbrad, perekond, hobid – tal võib olla nii palju tegemisi ja kohustusi, et tal polegi aega armastusele mõelda. 

5. Ta on teadlik sellest, et suhe ei pruugi olla igavene ja mineviku kogemused võivad mõjutada ta suhteid tulevikus

Tal võib olla keeruline «elada hetkes» ja ta ei taha oma aega raisata. Targa naise jaoks on aeg väga väärtuslik. Ta tahab teada, et suhtel on tulevik ja et tema potentsiaalne partner mõtleb temaga ühtemoodi. 

6. Ta teab, et külgetõmme on vaid pool võrrandist

Füüsiline külgetõmme on armastuse otsimise juures väga oluline, kuid tark naine teab, et välimus võib hääbuda ja sellest olulisem on see, mis peitub pealispinna all. Kui naine võib esimese sammu armastuse suunal teha tänu hormoonidele, siis tark naine teab, et intiimsus areneb välja tänu mõlemale partnerile ja see määrab, kas suhe jääb püsima või mitte.

7. Tark naine võib olla hirmutav

Intelligentne naine ei karda enda eest seista ja kaitsta seda, millesse ta usub. Paljudel inimestel on aga raske sellega leppida. Potentsiaalseid partnereid võib see hirmutada, sest nad ei tea, kuidas selle naise juuresolekul käituda või midagi öelda. Samuti võivad nad karta, et ei vasta naise ootustele.

8. Ta mõistab muutusi

Tark naine ei loo endale illusioone ega arva, et tema ja ta partner on aastate pärast samad inimesed, kes nad on praegu. Ta tahab kasvada ja tal on tuleviku osas mitmeid ambitsioone. Ta mõistab, et ees võivad oodata muutused, ent see ei mõjuta seda, kes ta on või mida ta tahab. 

9. Ta mõistab nüüdisaja kohtingureegleid, kuigi ei pruugi nendega nõustuda

Kohtingutel käimine ja mehe leidmine pole naiste jaoks enam ellujäämisviis. Naine võib edukalt elada üksi ja olla iseseisev. Partneri leidmine tähendab vaid seda, et ta leiab omale toreda kaasteelise, kellega jagada oma mõtteid elu, huvide ja tuleviku osas.

10. Ta teab, et ei usaldaks oma südant kõigile

See on üks peamisi põhjuseid, miks võib targal naisel olla keeruline armastust leida. Tark naine ei otsusta kergekäeliselt, kellele oma südant kinkida. Ta kaalub hoolikalt plusse ja miinuseid ning mõtleb, kas teise inimese armastamine on väärt seda riski, et end täielikult avada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles