Näitleja Külli Reinumägi võitles raske masendusega

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külli Reinumägi.
Külli Reinumägi. Foto: SCANPIX

Näitlejanna Külli Reinumägi (36) tundis end kaalukate rollide puudumise tõttu aastaid Draamateatri garderoobi lukustatud vangina, kes täidab laval vaid tapeedi kohta - lohutust ei pakkunud seejuures ka ilus abielu filmiprodutsent Alvar Reinumägiga ja kahe toreda lapse sünd, kirjutab Kroonika.

Olles teatris üksteist aastat töötanud, sai Külli ühtäkki aru, et tegemist on konkreetselt elu raiskamisega, samas kui tal on potentsiaali elada lahedat elu.

Kuigi vähene koormus tekitas Küllis tunde, et ta on vilets näitleja, ta eneseusk kadus, algas mandumine ning ta jooksis täiesti kinni, ei julgenud ta omal soovil teatrist ära tulla, kuid uus elu algas siis, kui tema lepingut Draamateatriga ei pikendatud.

Teatrist lahkumisele järgnenud aasta oli Külli jaoks hägune, talle tundus, justkui möödunuks see voodis lamades, kuigi tegelikult osales ta sel ajal sarjas «Brigaad», suvelavastustes ja tegi Draamateatris pisirolle.

Kuid varsti võttis Külliga ühendust näitlejanna Liia Kanemägi, kellega ta polnud üksteist aastat kohtunud, ning naistel tuli idee luua MTÜ Oma Lava ja hakata ise teatrit tegema - jaanuaris 2009 pani ta kokku esimese lavastuse ja hiljem tuli ka roll sarjas «Unistuste agentuur».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles