Modell paneb töötlemata piltidega iluideaalid proovile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iskra Lawrence
Iskra Lawrence Foto: Iskra Lawrence/XPOSUREPHOTOS.COM

Iskra Lawrence keeldub nimetamast end Instagrami modelliks, kuigi pealtnäha just seda ta ongi. Üle 700 000 jälgijaga naine postitab endast vaid töötlemata fotosid ning ei tee kunagi reklaampostitusi toodetele, mida ei pea õigeks.

Internet on armunud Iskra värsketesse fotodesse, kus ta poseerib nappides bikiinides ja näitab uhkelt oma kurvikat keha, millelt ei puudu ka tselluliit. 

Foto: Iskra Lawrence/XPOSUREPHOTOS.COM

Koos mõttekaaslastega on Iskra Lawrence loonud moe- ja iluportaali Runway Riot, kus ta jagab oma mõtteid kehakuvandi teemal ja tunnistab, et ei saanud varem modellina tööd, sest oli pluss-suuruses modelliks liiga väike ja tavaliseks modelliks liiga suur. Nüüd on tal leping agentuuriga JAG Models ning oma Instagrami kontot kasutab naine platvormiks, kus panna proovile levinud iluideaale ja levitada kehapositiivseid sõnumeid. 

Foto: Iskra Lawrence/XPOSUREPHOTOS.COM

Iskra lubab, et ei tee kunagi reklaami paastuteedele ega millelegi muule, millesse ta ise ei usu. Oma Instagrami kontoga ta raha ei teeni, sest tahab aidata teisi tüdrukuid, kes võitlevad madala enesehinnanguga. 

Foto: Iskra Lawrence/XPOSUREPHOTOS.COM

Kurvikal naisel on kahtlemata kaunis figuur, mida ta meelsasti maailmale näitab. Seejuures ei ole tal aga kombeks oma venitusarme, tselluliiti ja voldikesi siledaks töödelda, sest ta tahab olla eeskujuks, et iluvigasid ei peaks häbenema. Ilu peab olema Iskra meelest iga inimese enda otsustada.

A photo posted by (@iamiskra) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles