Viis vihjet, kuidas leida prints valgel hobusel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William koos kihlatu Kate Middletoniga
Prints William koos kihlatu Kate Middletoniga Foto: AFP / Scanpix

Prints William esitas enda kauaaegsele kallimale Kate Middletonile lõpuks suure küsimuse ning kinkis talle enda ema Diana sõrmuse, mis näitab, kui tähtis neiu mehele on. Uudis võis aga nii mõndagi panna mõtlema, kui tore oleks kohata enda printsi valgel hobusel.

Idiva.com pakkus välja viisid, kuidas unistust reaalsuseks muuta.

Riietu kui printsess

Printsi leidmiseks ole printsess. Selleks pole tähtis kuninglik päritolu, vaid vastav riietus. Otsi pitsid-satsid ja sametrõivad sahtlipõhjast välja. Kindla peale minek on kombineerida seelikud ja kleidid sukkadega. Lisa käevõrud ja vimplid, hoia jumestust värskena ning näed teda üsna pea enda suunas liikumas.

Võlu salapäraga

Võta tuhkatriinust eeskuju – lase tal arvata. Saladus peitub salapäras. Lase tal igal kohtumisel endast midagi uut avastada. Lühidalt öeldes – meestele meeldib jahtida ning nad on valmis ootama, et ihaldatu endale võita.

Käitu preilina

Meestele meeldib enda kaaslaseid poputada. Seega lase tal uksi avada, takso peatada või endale pärast rasket päeva tööle järgi tulla. Kuid leia õige tasakaal, et mitte kõiges tema peale lootma jääda. Mehed hindavad naist, kes endaga toime tuleb.

Kohtle teda kuningana

Lase tal enda mõttemaailma piiluda, suurte otsuste langetamisest osa võtta ning end erilisena tunda. Küsi tema arvamust. Sellega võidad tema austuse ning läheduse.

Korralda kuninglik kohtumine

Minge tantsima – mitte klubisse, vaid ballile. Pole midagi paremat vanast heast valsist, et kaaslasele lähemale liikuda. Või minge koos sporti vaatama (tema tähelepanu võitmiseks kasuta esimest nippi).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles