Ovaalstuudio looja: suureks muutuseks tuleb tundmatus kohas vette hüpata

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ovaalstuudio

Terje Krupp suutis 15 aastaga kasvatada minimaalsest algkapitalist alustatud firma kuuekohalise bilansimahuga ettevõtteks, kuid tajus ühel hetkel, et see maailm on külm, kauge ja sisemist arengut pärssiv, kirjutab ajakiri Naised.
 

2008. aastal tehti Terje äriühinguid nõustavale firmale superhea ostupakkumine ning tehing andis naisele kindlustatuse terveks eluks ja kinkis vabaduse.

Psühholoogiliste õpingute ja vaimsete eneseotsingute tulemusena sündis Terjel peagi Ovaalstuudio, kus viiakse läbi improvisatsiooniõhtuid, loovkirjutamist, moejoonistamist, kunstiteraapiaid, ettevõtte konstellatsioone, meditatsiooniüritusi, filmiõhtuid jms.

Praeguseks nii materiaalse kui ka energeetilise kannapöörde läbi teinud Terje kinnitab, et suureks muutuseks elus tuleb end voodist püsti ajada, tundmatus kohas vette hüpata, et vabaneda harjumuspärasest, ja koheselt teele asuda. «Algus on kobamine pimeduses, kuid õnneks korrutab sisetunne, et oled õigel teel.»

Terje usub, et see, mis elus edasi aitab, on ennekõike usk iseendasse, oma jõusse, usk armastusse ja oma tegudesse - oluline on näha rohkem lahendusi kui üks, küsida nõu inimestelt, kellega haakud, olla valmis tagasilöökideks ja võtta tagasilööke kui häid õppetunde.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles