Südamlik video: lugu naisest, kes oma tõelist armastust nähes sulas nagu suhkur

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina
Kristiina Foto: DeSheli

Iga naine on eriline. Kosmeetikabränd DeSheli on seadnud endale ilusa eesmärgi, et kõik naised oleksid õnnelikud ja armastatud. Mõtisklusesari «Sellepärast, et armastan» toob pühade ajal inimesteni erinevate naiste lood ja üheks neist on 39-aastase Kristiina Võsu meenutus.

Kristiina elu õnnelikum hetk oli kohtumine selle ainsa ja õigega, kes tuli peol ilusa muusikaloo ajal tema juurde, ulatas käe ja küsis: «Kas tohib tantsule paluda?» «See oli kui hetk vene muinasjutust — ma sulasin suhkruna,» meenutab naine särasilmil. Tema jaoks on komplimendid elus olulisel kohal ja neid saab ta nii abikaasalt kui oma 7-aastaselt pojalt.

Kristiina arvates on ilus naine hoolitsetud ja särav ning ta hoolib oma perest. Oma elu raskeima hetkena meenutab ta hetke, mil kaks poissi ütlesid, et tal on kõverad jalad. Aastatepikkune endast väljasolek lõppes enesekindlust taastava plõksuga, kui sõbranna avaldas arvamuse: «Kõigil modellidel on pisut kõverad jalad!»

Loo kangelanna on heas mõttes ehk pisut kummaline, sest talle meeldib paljude naiste vihatavaim tegevus ehk tubade koristamine, mida ta teeb muusika ja tantsu saatel - kõik see on väga rahustav.

Eesti naistele soovitab ta olla natuke julgem, toonitada ennast jumestusega ning kanda ehk veidi rohkem värve, et silma paista. «Igas naisterahvas võiks olla natuke Anu Saagimit!» kõlab Kristiina intrigeerivaim soovitus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles