YouTube’i staar tunnistab, et inimeste õelus ajab teda nutma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Jaclyn Hill on populaarne juutuuber, kelle meigivideod meeldivad väga paljudele. Tema YouTube’i kanalil on peaaegu kolm miljonit fänni ja igat videot vaadatakse umbes miljon korda. Fännidele meeldivad tema õpetused ja ka see, et naine ise on alati väga optimistlik ja rõõmus. Ent vahel murdub temagi.

Hiljuti avaldas ta oma kanalil video pealkirjaga «Trying To Make A Change». Tegemist on väga ausa ja emotsionaalse videoga, mis erineb oluliselt neist videotest, mida fännid on harjunud tema kanalis nägema, kirjutab Seventeen.

Video alguses on aru saada, et selline aus mõtete jagamine ei ole tema jaoks lihtne, kuid ta tundis, et ta peab mõned asjad välja ütlema. Ta räägib videos negatiivsetest kommentaaridest, mida ta mõnikord oma videote all näeb. Mõned neist on suunatud temale, mõned aga teistele kommenteerijatele.

Hilli sõnul unustavad inimesed tihtipeale ära, et ta on päris inimene, mitte kõigest tuntud nägu. «Ma tunnen, et paljud inimesed unustavad ära, et ka minu soontes voolab veri. Ma nutan, kui ma olen kurb. Ma veritsen, kui mul on haav ja ma olen päris inimene,» lausub ta.

Ta tunnistab, et on pidanud kahe oma video juures kommenteerimise võimaluse kinni panema, kunagi varem pole tal selleks põhjust olnud. Kahe video all läksid aga kommentaarid nii inetuks, et ta pidi selle võimaluse eemaldama. Ta tunnistab, et ta lausa kardab oma YouTube’i kanalit, kuna seal on nii palju negatiivsust, mis tekitab temas tunde, et ta ei taha rohkem videoid teha. «Aga ma tahtsin selle video teha, et üritada asjale lõppu teha, kuna mu süda murdub, kui ma näen, kuidas inimesed omavahel suhtlevad,» ütleb Hill. Teda üllatab see, et videote all on inimesed nimetanud üksteist inetuteks ja vahel isegi «libudeks», kuid tegemist on ju kõigest meigivideotega.

Jaclyn Hill julgustab oma fänne vihakõnele lõppu tegema nii tema YouTube’i kanalis kui ka üldises mõttes ning suunama oma energiat paremasse kohta. «Asi pole ainult selles, kuidas te minuga suhtlete, vaid ka selles, kuidas te omavahel suhtlete. Ma tahaksin näha rohkem austust ja julgustamist naiste vahel,» sõnab ta ausalt.

Negatiivsed ja õelad kommentaarid kuuluvad nüüdisajal juba päris paljude inimeste elu juurde, mistõttu on väga tore, et mõni meist võtab sel teemal aeg-ajalt sõna, et olukorda muuta. See äratab ka teisi üles ja paneb mõtlema, et halva olukorraga ei pea sugugi leppima.

Vaata Jaclyn Hilli emotsionaalset videot (inglise keeles)!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles