Staaride kuus trikki, kuidas piltidel hea välja näha

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuidas kuulsused fotodel alati nii suurepärased välja näevad? Eks neil ole varuks nii mõnigi trikk, mida sinagi saad julgelt ära kasutada. Proovi neid juba vana-aasta pidude fotosessioonidel!

Allure paljastab, millised on kuulsuste kuus nippi, et piltidel eriti hea välja näha.

Foto: SCANPIX

Kasuta ära nurki. Vana hea trikk fotol hea välja nägemiseks on pöörata oma keha kaamerast 45 kraadi alla, seejärel õlad kaamera suunas ning aseta üks jalg kergelt teise ette, pannes kogu oma keharaskuse tagumisele jalale. Selline asend muudab su talje peenemaks, jalad visuaalselt pikemaks ja sa tundud pikem. Kui sulle meeldib seista käsi puusas, aga su torso on lühike, aseta käsi madalamale kui su tõeline vöökoht. Kui sul aga, vastupidi, on pikk torso, toeta käsi vöökohast natuke kõrgemale. Tublisti tehtud, Jordin Sparks.

Foto: SCANPIX

Istu nagu baleriin. Kui sa fotol istud, pead sa võtma tantsijanna poosi. Kujutle, et keegi tõmbab sind pealaele kinnitatud nöörist, nii on su selg sirge ja kael pikem. Seejärel tõmba kõht sisse ja suuna lõug kergelt alla. Kui keegi teeb pilti nii, et sa istud ja su alakeha pole näha (näiteks oled sa seltskonnas laua taga), võid proovida seda: istu jalad harkis, suru peopesad põlvedele ja hoia selg kaardus.  Nii paistab su kael pikem ja õlad taga, nii et sa näed välja pikk ja graatsiline. Võta õppust Leighton Meesterilt!

Foto: SCANPIX

Toonuses käsivarred. Kui sa foto tegemise ajal asetad oma käe kellegi rinnale või kõhule, lükka oma käsivars oma kehast mõned sentimeetrid eemale, nii et see ei ole vastu keha surutud. Sofia Vergaral tuleb see täiuslikult välja.

Foto: SCANPIX

Jää grupipildil silma. Kui sa satud pildile koos kaaslastega ning seisad rivi otsas, keera oma puusad grupi poole, siis pööra õlad kaamera poole ning painuta vöökohast natuke tahapoole. Kui sa oled aga fotol inimeste keskel, lükka oma pepu natuke tahapoole – nii paistab su vöökoht selgepiirilisem.

Foto: SCANPIX

Pikenda oma jalgu. Kui fotol jäävad su jalad näha ja sa istud, siis ära rista neid otse kaamerasse, see lõikab visuaalselt su keha ja jalad pooleks. Selle asemel keera jalad küljele, tõsta üle põlve jalg, mis jääb kaamera poole ning suuna varbad põranda poole, et jalad näiksid pikemad ja jalalihased tuleksid kenasti nähtavale. Kui sa kardad, et su jalad näivad kokkusurutud, siis toetu alumise jalaga varvastele, nii et reis puudutab tooli vaid kergelt ning ülemise jala võid samuti õige kergelt ülespoole tõsta, nii et see ei suru vastu alumist.

Foto: SCANPIX

Väldi topeltlõuga. Kaamera muudab su näojooned lamedamaks, seega sa peaksid oma kaela pikendama, kui sind pildistatakse otsevaates. Lükka oma õlad taha, lükka kael ettepoole ning keera lõuga mõni kraad. See  tundub pildistamise hetkel ehk ebaloomulik poos, aga fotol jääb suurepärane. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles