Punase puudutus aasta lõppu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Punane värv sobib aasta lõppu ideaalselt, kirjutab Terje Telling Osta.ee blogis. See ei tähenda, et peaks end nüüd pealaest jalatallani punasesse rüütama, vahel piisab ka väikestest punastest detailidest – punased huuled, punane kott või punased kingad

Kuma Design liblik-pross
Kuma Design liblik-pross Foto: Osta.ee fotod
Stuudio Nahk Lola Bag
Stuudio Nahk Lola Bag Foto: Osta.ee fotod
Vintage stiilis kleit
Vintage stiilis kleit Foto: Osta.ee fotod

Paljud pelgavad punast ja ütlevad, et neile punane värv ei sobi. Kuid punaste toonide värvidepalett on piisavalt lai, et igaüks leiaks endale sobiva. Ka mina arvasin pikki aastaid, et punane värv pole minu jaoks – ei olnud mu kapis ühtegi punast kleiti, ega kasutanud ma punast huulepulka.

Oma ala spetsialistidega suheldes sain teada, et tegelikult sobib mulle riietuses punane isegi väga, kuid tõepoolest, mitte selline klassikaline punane, vaid pigem roostekarva või tumepunane. Ajapikku on mu kappi tee leidnud 2 punast kleiti ning punast huulepulkagi kannan teatud koosluses meeleldi. 

Minu lemmikute hulka kuuluvad kindlasti Kuma liblik-prossid, Stuudio Nahk praktilised kotid ning pildil olev vintage-stiilis kleidike. Kõiki minu punases toonis lemmikuid näed siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles