Põnevaid fakte naiste ja seksi kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nutitelefonid on muutunud lausa asendamatuks kaaslaseks, kuid naiste jaoks võivad need olla eriti tõhusad abimehed. Nimelt on loodud mitmeid rakendusi, mis aitavad jälgida naise viljakust ja annavad nõu, kuidas paremini seksida, kuidas tõhusalt rasedust vältida jne. 

Üheks selliseks rakenduseks on Glow, mille lõi juba 2013. aastal PayPali kaaslooja ja investor Max Levchin. Tänaseks on Glow'l väga palju fänne. Rakenduse loojad analüüsisid osasid kasutajate poolt sisestatud andmeid ja leidsid mõned huvitavad faktid, kirjutab Business Insider.

1. Tahad rohkem seksida? Koli Kanadasse. Kanadalased seksivad 45 protsenti rohkem kui keskmine Glow kasutaja.

2. Ent ole ettevaatlik: Kanada on hea koht, kus rasestuda. Glow andmetel rasestuvad Kanada naised 21 protsenti suurema tõenäosusega kui keskmine Glow kasutaja.

3. Ka Austraalias seksitakse üsna palju - keskmisest kasutajast 37 protsenti rohkem.

4. Sellega kaasneb ka suurem võimalus rasestuda: Austraalia naised rasestuvad 14 protsenti suurema tõenäosusega kui teiste riikide kasutajad.

5. Ameeriklased seksivad 16 protsenti rohkem kui keskmine kasutaja.

6. Kõige vähem seksitakse Ladina-Ameerikas (umbes 4 protsenti vähem kui keskmine kasutaja).

7. Naise sugutung on seotud tema menstruaaltsükliga. Tsükkel algab kuupuhastuse esimesel päeval ja kestab umbes viis päeva. Nendel päevadel on naise huvi seksi vastu kõige madalam.

8. Paljud naised kogevad sel ajal energia või meeleolu langust ja see mõjutab seksiisu. Pärast kuupuhastuse lõppu võib kuluda umbes nädal enne, kui naine on seksist huvitatud.

9. Tsükli 12. päeval on naine tavaliselt seksiks valmis.

10. Suurem osa naistest seksib regulaarselt tsükli 12.-14. päeval. Glow nimetab seda «seksi tipphetkeks».

11. Glow andmetel tunnevad naised end kõige seksikamalt ning tahavad seksida 13. ja 14. päeval. Huvitav on aga see, et sel perioodil ei pruugi nad kogeda kõige paremat ja rahuldust pakkuvamat seksi.

12. Naised naudivad seksi kõige rohkem oma tsükli viimasel, 30. päeval. Glow nimetab seda «orgasmi tipphetkeks».

13. Naised on kõige õnnelikumad 15. ja 16. päeval, kui pool tsüklist on läbi ning kui nad on eelnevatel päevadel seksinud.

14. Glow kasutajate hinnangul on nad kokku armunud olnud 2 miljonil korral. Glow loojad väidavad, et nad on rakenduse abil jälginud 88 000 paari seksuaalelu ning viljakustsükleid.

15. Kuigi rakendusest paljastub, et naised seksivad üsna tihti, pole kõik oma voodieluga rahul. Umbes kolmandik naistest tunnistas, et kui nad peaksid valima seksi ja oma nutitelefoni vahel, eelistaksid nad telefoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles