Juuksur paljastas, mis peitub veatute selfide taga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kansases tegutsev juuksur Ursula Goff tahab, et inimesed teaksid, mis jääb veatute selfide kaadri taha. Ta tegi endast kaks fotot, ühel on tal laitmatu meik ja soeng, teisel näeb ta loomulik välja. Ta jagas mõlemat fotot oma Facebooki seinal, et teiste silmi avada.

«Sotsiaalmeedias jääb kergesti mulje, et kõigi teiste elud on imelised, kuid see pole kaugeltki tõsi,» kirjutas ta Facebookis. Tema sõnul peaksid inimesed endale teadvustama, et täiuslikud selfid ei kajasta reaalset elu, vahendab Bored Panda naise sõnu.

«Peaksime meeles pidama, et iga ilusa näo või ideaalse soengu taga on tavaline inimene. Pole mõtet end teistega võrrelda, sest sotsiaalmeedias on kõik hoolikalt kujundatud,» kirjutas Goff. 

Ta kirjutas, et kui peaks praegusel ajal olema noor tütarlaps, siis ta tunneks end üsna halvasti, kui teda ümbritseksid niivõrd täiuslikud naised. «Osa lahendusest võiks olla see, et inimesed võtavad vahel aja maha ja on tõelised ning näitavad, mis peitub suitsu ja peeglite taga.»

Tema hinnangul oleks kõige parem see, kui me kõik kujundaksime iseennast, mitte kuvandit endast ja lõpetaksime enda võrdlemise teistega.

Siin on Ursula Goffi kaks fotot endast ja tema sõnum teistele.

So I didn't edit either one of these photos, but they were taken just a few days apart. I think it's important to note...

Posted by Ursula Goff on Tuesday, 8 December 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles