Kümme rahuldustpakkuvat asja, mida kõik naised üksinda naudivad

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aeg ainult iseendale – see on mõnus, me kõik teame seda! Aga mida naised üksinda teevad? On kümme tegevust, mida naudivad üksinda kõik naised.

1. Süüa, palju jaksame. Tunnistame üles: on hetki, mil me sööme ära terve šokolaaditahvli. Üksinda.

2. Vaatame totraid telesaateid. Igal naisel on mõni telesaade, mida meile ei meeldi tunnistada, et vaatame. Niisiis naudime neid üksinda, sest pole midagi paremat, kui nautida Kardashianide peeglivalikuid või selgeltnägijate võimuvõitlust, ise samal ajal diivanil lebaskledes.

3. Kuulame muusikat, laulame ja tantsime. Lõpuks ometi on aeg panna Justin Bieberi hitid (mida me ju avalikult iial ei kuulaks) üürgama ning hullumeelselt kaasa tantsida. Dance like no one’s watching!

4. Naudime hetke. Me naudime hetki lastega, partneri ja perega, aga need hetked ainult iseendaga on väga erilised.

5. Naudime vahuvanni. Muusika, näomask, vahuvann… Keegi ei kopsi vannitoauksele ega teata, et neil on pissihäda, mis lihtsalt ei kannata oodata, emme!

6. Loeme. Kõik need kuhjunud raamatud ja ajakirjad – millal veel on parim aeg neid lugeda kui täielikus üksinduses?

7. Istume diivanil ja naudime korras kodu. See on haruldane hetk, sest niipea, kui põngerjad on tagasi, on kodus taas kaos.

8. Teeme asju kellegi abita. On ääretult südantsoojendav, kui su 4-aastane võtab lapi ja aitab elutoa lauda pesta… nii et vaip pärast lirtsub. Lastega koos kodutööde tegemine on üks olulisemaid hetki, mil saad neid eluks valmistada, aga me naudime neid harvu hetki, kui saame vahelduseks teha asju üksinda.

9. Käime üksinda poodlemas. Üksi poes käia, ilma et järgmisena tuleks tormata lasteaeda või samal ajal väidelda järjekordse Pet Shopi vajalikkuse üle, on tõeline luksus.

10. Magame. Magamine on naudingu võrdkuju.

Allikas: Bright Side

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles