Lugejamäng! Leia oma sisemine pariisitar ja võida menuraamat!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisitar Pariisi kohvikus aastal 1953.
Pariisitar Pariisi kohvikus aastal 1953. Foto: Mary Evans / Scanpix

Postimehe naiseportaal ja kirjastus Sinisukk kutsuvad kõiki naisi üles leidma oma sisemise pariisitari. Auhinnaks legendaarne menuraamat «Kuidas olla pariisitar, alati ja kõikjal». Lisaks eriauhind!

Kas tunned, et sinus on palju pariisitarilikke jooni? Või oled ehk mõtisklenud, mis muudab eestlannad prantslannadest erinevaks? Kas tunned, et mood juhib sind või sina moodi? Kas need pariisitari mantramõtted kehtivad ka sinu kohta - või on need täiesti mööda? Miks?

Leia oma sisemine pariisitar, pane kirja, kuidas sa oled ühendanud endas pariisitari ja eestlanna või mõtiskle niisama maailma ühe ilusaima linna võlude üle ning kirjuta meile, mida Pariis sulle tähendab. Teie kirju, lühikesi ja pikke, ootame 11. jaanuarini aadressil naine@postimees.ee ning meie ja kirjastuse lemmikuim võidab Anne Berest', Audrey Diwani, Caroline de Maigret' ja Sophie Mas' menuteose «Kuidas olla pariisitar, alati ja kõikjal».

Foto: Kirjastus Sinisukk
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles