Premia üllatab paneeritud juustu ja täidetud paprikaga

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Premia

Premia tooteportfelli lisandusid Pealinna kaubamärgi all sügavkülmutatud paneeritud juust ja täidetud paprika tomatikastmes, mis on loodud mugavaks kokkamiseks ja aitavad kerge vaevaga toidusedelisse vaheldust tuua.

«Premia sügavkülmutatud toodete kategooria on viimaste aastate jooksul märkimisväärselt mitmekesistunud, mis loob inimestele  head võimalused tempokast ajagraafikust sõltumata sõpru ja peret maitsva einega kostitada,» räägib Premia brändijuht Ivo Vinogradov. «Kvaliteetsed külmutatud tooted on muutunud paljudes kodudes asendamatuks, kuna neid on hea külmikusse varuda, et sobival hetkel liigse ajakuluta toidulaud kata.»

Pealinna paneeritud juust on saadaval 200grammises pakendis ja sobib valmistamiseks nii fritüüris kui ka pannil, kus juust omandab kuldpruuni jume juba mõne minuti jooksul. Rammusat juustu sobib ideaalselt tasakaalustama värske salat või vokitud köögiviljad. Samuti sobib paneeritud juust suurepäraselt suupisteks pidulauale.

Koduse hõnguga täidetud paprika tomatikastmes valmib aga mugavalt nii potis, mikrolaineahjus kui ka ahjus. Toote 600grammises pakendis on kaks hakklihaga täidetud paprikat ja rohkelt tomatikastet. Uudistoodet on sobiv serveerida näiteks ahju- või keedukartuli kõrvale.

Lisaks Pealinna sarja uudistoodetele kuulub Premia tooteportfelli lai valik teisigi põnevaid külmutatud tooteid, sealhulgas näiteks mini-tšeburekid, täidetud makaronid hakklihaga või Gruusia hinkaalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles