Vaata, kas 2015. aasta horoskoop läks täide: Jäär

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäär
Jäär Foto: Repro

Vaata, kas möödunud aasta horoskoop läks täide?

Uus 2015. aasta on Jäära jaoks täis energiat ning kõik peaks kulgema nagu lepase reega. Igas eluvaldkonnas terendab midagi uut ja huvitavat. Sel aastal hakkavad kuju võtma need asjad, mille jooned oled juba varem paika pannud. Vastuolud kahanevad nii tööl kui eraelus. Liigu just sinna, mis sulle kõige enam huvi pakub. Jäära juhtiv planeet Marss tagab mitmekordse energia ja tugevuse. Jääras liikuv Pluto võimaldab kogeda uut tunneteskaalat.

KARJÄÄR

2015. aasta annab karjääri suhtes nii mõndagi, kuid võib ka midagi ära võtta. Ole valmis muutustega kaasa minema ja oma rollis olema. Jupiteri ja Saturni harmoonia aitab karjääri stabiliseerida just siis, kui seda kõige enam vaja on. Suhted ülemuste ja kõrgel positsioonil olevate inimestega võivad olla väga muutlikud. Ole valmis keelt hammaste taga hoidma. Kui tunned, et senine karjäärilaevuke on hakanud lekkima ning pardal on põgenevaid rotte, siis on aeg sul sellelt lahkuda. Astu uues suunas samme just siis, kui selleks on kõige viljakam aeg. Järgi sisetunnet ja väliseid märke.

SUHTED

2015. aastal on armusuhete ja armastuse jaoks nagu loodud. Jäärad näevad oma abikaasat või elukaaslast täiesti uues valguses. Saturn ja Jupiter teotavad armuküllust ning romantikat.

Mingil momendil võib sulle tunduda, et partner on liiga eemaldunud. Kui lased asjadel olla nii nagu need on, siis seda rutem kõik laabub. Ära püüa partneri üle domineerida ega ta elu suunata.

Mingil perioodil tasuks vähem töötada, sest partner vajab sinu nõu, abi ja toetust. Astu konstruktiivseid samme, mis viivad suhte uuele tasandile. Ole armastav ja armastusväärne ning üllata kallimat.

RAHA

2015. aasta planeetide seis soosib Jäära rahaasju. Eriti hea on Jupiteri ja Saturni koosmõju. Rahalised kaotused on nii väikesed, et need su finantsseisu eriti ei mõjuta. Teed uusi ja kasulikke investeeringuid, mis toovad kasu nii sulle kui su perele. Kui sul on laen, siis selle tingimused leevenevad. Jääral on olemas ka summa, mis on mõeldud niinimetatud vihmasteks päevadeks. Terve aasta on oodata rahataevas enamjaolt päikest, mõni pilveke ja paar tilka vihma hoiavad vaimu rahalises mõttes virged.

TERVIS

2015. aastal tasuks Jääradel tegelda tervislike eluviiside kujundamisega. See tuleb kasuks, kuna aasta esimesel poolel võivad kimbutada mõningad terviseprobleemid. Vitaalsuse tagamiseks tasuks võtta puhkepause. Kehalina tervis sõltub vaimsest tervisest ja vastupidi. Tervisele avaldavad suurt mõju nii toitumine kui liikumine. Kui sul on sobiv spordiala või sportlik tegevus, siis tegele sellega varasemast rohkem. Need tagavad vajaliku energia ja endaga rahulolu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles