Romantiline jõululugu: maagia, mis sai alguse vana aasta viimasel ööl

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõni aeg tagasi palusime oma lugejatel saata meile oma romantilisi jõululugusid. Siin on Kaili armastuse lugu: maagia, mis sai alguse vana aasta viimasel ööl.

Mina kohtusin oma abikaasaga internetis. Esmakordselt saime kokku 31. detsembril. Aasta oli siis 2007. Jah, juba kaua aega tagasi.

Ootasin ärevusega. Tihti ei ole internetist leitud kaaslane päriselus just selline nagu pildil, aga seekord ma ei pidanud pettuma. Mu tulevane mees – kes oleks võinud siis seda teada – oli ilusam kui fotol. Mulle jäid temast kohe meelde tumedad juuksed ja lai valge naeratus. Ilus ja kena mees.

Saime lähemalt tuttavaks. Jalutasime lumises Tartu kesklinnas, rääkisime. Väga hea oli temaga seal olla. Aga kuna oli vana-aasta õhtu, siis tuli ikka koju minna, et seda oma perega tähistada. Seda enam, et noormees elas kaugemal, täpsemalt Viljandimaal.

Nii siis jätsime tol päeval hüvasti. Hakkasin bussile liikuma, kui ta küsis, kas võib mu ise koju viia. Ma ei osanud midagi öelda – miks ka mitte. Elasin tollal Supilinnas. Ta viis mind koju ja me vaatasime teineteist nii, nagu ma pole veel kunagi ühtki meest vaadanud. See oli nagu mingi maagia, millest ei saa ma siiamaani aru.

Palusin tal helistada, kui ta koju jõuab, tal ikka pikk sõit ees. Ta helistaski, kui oli koju jõudnud. Teadmine, et on turvaliselt koju jõudnud, tegi mu südame soojaks. Vaaritasin õhtuks süüa ning ootasin ilutulestikku, seda kaunist värvidemängu taevas, mida südaööl näha võib. Kui kell sai 12 ja igal pool lendas taevas eri värvi valguskiiri, helises mu telefon. Esimene inimene, kes helistas oli mees, kellega ma olin kohtunud alles selsamal päeval.

Tol päeval sai alguse, meie imeline muinasjutt, mis käib tänase päevani. Vahepeal on palju imelist juhtunud, Abielu, lapsed :) Elu on imeline, kui su kõrval on armastav ja hoolitsev inimene :)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles