2015. aasta kõige kohutavamad ilutrendid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner
Kylie Jenner Foto: BFA/John Salangsang/BFA/Sipa USA

Uude aastasse tasuks minna uute mõtete ja eesmärkidega, vanad ja oma aja ära elanud trendid on vaid mõned neist asjadest, mis tuleks vana aastaga unustada. Huff Post tõi välja mõned selle aasta kõige inetumad ilutrendid, mida ei tasuks uude aastasse kaasa võtta.

1. Sädelev (hele) huulepulk. Paljud naised proovisid seda, kuid heledad ja veel sädelevad huuled ei sobi kõigile. Heleda huulepulgaga tasuks ettevaatlik olla ka juhul, kui sul on hele jume, kuna huulepulk võid su välimust veelgi kahvatumaks muuta. Kui tahad, et su huuled oleksid natukene säravamad, tõmba huulepulga peale veidi huuleläiget.

Claire Danes (Reuters)
Claire Danes (Reuters) Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

2. Sädelevad juuksejuured. See on üsna värske trend, aga kuna sellega on päris palju mässamist, siis leiavad mitmed ilueksperdid, et tulemus pole seda väärt. Kui soovid oma juuksejuuri huvitavamaks muuta, katseta mõne muu tooniga, kuid väldi sädelevaid toone. Vaata näidet sellelt Instagrami lehelt!

3. «Kirstu» küüned. Nimetus kõlab ilmselt hirmutavalt ja ausalt öeldes näevad need küüned ka veidi hirmutavad välja. «Kirstu» küüned viitavad sellele, et küüned on kirstukujulised ja tavaliselt ka sünget värvi. Selle trendi tegi populaarseks Kylie Jenner. Eelista ümaramat küüntekuju. Vaata näidet neist küüntest sellelt lehelt.

4. Juuste külge kinnitatav «meestekrunn». Selline võltskrunn näeb üsna inetu välja ja päris keeruline on kedagi ära petta ning jätta muljet, et see on tõeline krunn. Kui su kallim soovib sellist soengut kanda, soovita tal juuksed pikemaks kasvatada, et ta saaks oma juuksed krunni keerata. Vaata näidet inetust kunstkrunnist sellelt lehelt.

Sellist krunni peavad mõned naised meestel seksikaks (NYT)
Sellist krunni peavad mõned naised meestel seksikaks (NYT) Foto: MARK VELTMAN/NYT

5. Kylie Jenneri huulteväljakutse. Need, kes on kursis, milline näeb Kylie Jenner välja, teavad, et tal on lopsakad huuled. Väidetavalt pole Jenner lasknud oma huultesse midagi süstinud, vaid muudab neid lopsakamaks hoopis väikese shotiklaasi abil. Pole kindel, kas tegemist on kuulujutuga või mitte, kuid paljud noored naised proovisid seda sel aastal omal nahal ja tulemuseks olid üsnagi inetud huuled. Kui tahad, et su musisuu näeks magusam välja, muuda see lopsakamaks meigi abil.

Kylie Jenner (Xposure)
Kylie Jenner (Xposure) Foto: XPOSURE

6. Ripsmetuši tükid ripsmetel. See trend sai alguse New Yorgi moenädalalt, kus nii mõnedki modellid kõndisid lavalaudadel taolise silmameigiga. Probleem on aga selles, et taolisi tušitükke eemaldades võivad nii mõnedki ripsmekarvad ka lahti tulla. Vaata näidet meigifirma NARS Instagrami lehelt!

7. Liigne kontuurimine. Jällegi üks trend, mis on alguse saanud Kardashianite-Jennerite perekonnast, seekord tänu Kim Kardashianile. Kontuurimise kohta võib küll varsti öelda, et see on juba nii vana asi ning selle asemel võiks välja mõelda midagi uut. Kui soovid, et su nahk oleks jumekam, võta kevadel ja suvel päikest (kuid kaitse nahka päikesekaitsekreemiga).

Kuvatõmmis (YouTube)
Kuvatõmmis (YouTube) Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles