Suhe eksiga on jälle tuure kogumas? Ettevaatust!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõnikord on meil möödunud suhetest raske lahti lasta ning aja möödudes võib tunduda, et vana ja tuttav on igal juhul parem kui uus ja võõras – või väljavaade, et seda uut niipea ei tulegi. Aga ettevaatust!

Kui sul on plaan hakata eksiga taas sahkerdama, tasub mõne asja üle pikemalt järele mõelda, kirjutab Female First. Näiteks soovitavad nad sul endalt küsida järgmist.

  1. Miks te üldse lahku läksite? See on kõige tähtsam küsimus. Kui te kunagi läksite lahku olulisel põhjusel, on tõenäoliline, et see põhjus on senini olemas ja te ei peaks uuesti kokku minema. Eriti, kui mängus oli petmine.
  2. Kui kaua aega tagasi te koos olite? On tõsi, et inimesed muutuvad. Kuid olenevalt sellest, kui kaua aega tagasi te lahku läksite, võite te praeguseks olla täiesti lahku kasvanud. Kui te aga läksite lahku aasta tagasi, mõtle hetkeks, mis on praeguse ja toonase hetke erinevus. Mis on muutunud?
  3. Kas sa kasutad eksi lohutusena? Kasutada eksi lohutusmehena ei ole alati hea mõte. Tundub olevat nii lihtne tagasi mugava ja tuttavliku poole pöörduda, aga mis head sellest tulla saab? Sa võid olla praegu üksildane, aga ausalt on meres veel palju muid kalu ringi siblimas.
  4. Mida su sõbrad ja pere arvavad? Me teame, et sellistes situatsioonides võib lähedaste nõuanne olla väga kasulik. Kui neil on tõsine mure, on neil selleks tõenäoliselt alust. Kuula ära, mis neil on öelda.
  5. Kas see teeks sind õnnelikuks? Lõpus pead sa endalt siiski küsima: kas sa oled õnnelik, kui eksiga taas kokku lähed? Või on tegu ajutise lahendusega? Mõtle hoolega järele ning usalda oma instinkte.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles