Viis asja, millega ei peaks leppima

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aastalõpp on endasse vaatamise ja elu ümber hindamise aeg. Kas sa oled oma eluga kohas, mida tõeliselt naudid? Või on ehk aeg muutusteks?

Siin on lühike nimekiri asjadest, millega ei tasuks leppida ning kui sa leiad, et oled mugavalt mustrisse kinni jäänud, on aeg end lahti raputada. Higher Perspective annab nõu.

  1. Kellegi teise reeglitega. On raske mitte sättida ennast nende ootuste järgi, mis teistel sinule ja sinu edule on. Aga püüa siiski mitte teiste reeglite järgi kohaneda. See on sinu elu, sinu ainus võimalus. Ela täiel rinnal.
  2. Eluga kohas, mida vihkad. Jällegi – see on su ainus elu. Seega, kui sa elad kohas, mida sa vihkad, on aeg kolida. Kindlasti on kuskil olemas koht, kus sa elu naudiksid.
  3. Tööga, mida sa vihkad. Masu on möödas, tööd leidub. Kui sa oled takerdunud töösse, mida sa kogu hingest vihkad ja mis sind õnnetuks teeb, on aeg edasi liikuda.
  4. Halva suhtega. Me kõik oleme väärt parimat, me keegi pole väärt halba püsisuhet. Ära raiska enda (ega tema!) aega halva suhte peale. Veeda aeg kellegagi, kelle lähedust ja seltskonda sa naudid.
  5. Keskpärasusega. Kui sa tunned, et sa pole piisavalt hea, püüa olla parem. Ära kohane ja lepi keskpärasusega.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles