Naine, peaaegu 50: elu parim seks! (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meile kirjutas naine, kes luges, kuidas naised püüdsid defineerida seksisuhet. Tal on oluline sõnum kõikidele naistele: naised, elu ei elata ainutl 20ndates!

Lugesin artiklit «Naised räägivad: mis imeloom on seksisuhe ja kuidas sellega täpselt ringi käia». Ilmselt rääkisid seal noored naised.

Mina olen 49. Lahutasin oma 20 aastat kestnud abielu umbes kuu tagasi. Mees läks juba paar aastat tagasi noorema juurde. Nii elasin aasta ausalt tsölibaadis, käed teki peal. Seks? Mis see on? Unustasin täiesti.

Mul on viieaastane poeg, täiskasvanud tütar. Poja ütles: «Emme, sa olid issile liiga vana.»

Kurb? Kõik see võiks olla oh-kui-kurb, kui ma viimase aasta ei oleks kõige säravamas peresuhtes endast viis aastat noorema mehega.

Umbes, ma ei tunne vajadust süveneda.

Seejuures näen ma enda ja eksi meelest välja nagu paras konn. Ülekaal kiusab – aga ei tapa.

Ja ma pole kogenud sensuaalsemat, täiuslikumad seksi. See on seksuaalne Armani. Minu uus mees – ta ise tahab, et me oleks mees ja naine, igas mõttes – on erakordne vaimu, hinge, keha ja loomevõimete tipp.

Tal on minust enda sõnul sõltuvus ja ta näitab seda igas olukorras. Siivutud vanainimesed suudlevad Raekoja platsil? See näeb välja nii hea, et meist tehakse fotosid. 50ndatele lähenev paar teeb kõike täiuslikumalt, vabamalt, loomulikumalt, kui mistahes teismeliste või post-teismeliste paarike.

See pole meie jaoks show, totrus, siivutus. Me lihtsalt unustame ülejäänud ja liigume automaatselt teineteise poole. Avalik kirg. Aga mitte midagi frivoolset, sündsusetut. Imelik, et ma pean meid õigustama. Lihtsalt, ma ei ole ise sellist suhet kunagi näinud. Nii ausat ja päris, 360kraadi.

See ei ole salasuhe, vastupidi! See on väga avalik, me oleme laval (mitte küll sel hetkel). Seks on muutunud loomulikumaks kui iial varem, sakraalseks, hingeliseks, vaimseks ja energeetiliseks. Ilma mingi imekoolituseta. Seda, mis toimub magamistoas, on näha. Me ei suuda varjata kehakeelt, puudutusi, see on vajadus. Inimesed jäävad vaatama. Me ei varjagi, et nii on hea. Oleme täiesti vabad, pärast kummagi paarikümneaastast abielu. Oleme avalikkuse ees, intelligentse paarina.

Mis on oluline: imed vajavad võimalust. Mulle jäi sellest artiklist mulje, et noored naised üritavad seksi kuidagi paika panna, seksi ja suhet lahutada. Olen ära õppinud Mona Lisa naeratuse: mina tean, teie ei tea.

Elu ei elata vaid 20ndates, parim on dessert!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles