Birgit Sarrap paljastab, milliste kunstnike tööd ehivad tema kodu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit ja Indrek Sarrap
Birgit ja Indrek Sarrap Foto: Erlend Štaub

Unikaalne moodi ja kunsti ühendav start-up veebiplatvorm Wear-Arts on koostöös Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskuse, Eesti Maalikunstnike Liidu ja Eesti Vabagraafikute Ühendusega kutsunud ellu rahvahääletuse «Kes on Sinu lemmik kunstnik?». Oma lemmikud paljastab Birgit Sarrap.

Kes on Sinu lemmikkunstnik Eestist? 

Mulle meeldib üsna kaasaegne ja modernne kunst, sellepärast minu enda kodu ehivad Martin Saare ja Meru maalid.

Kes on Sinu lemmikkunstnik välismaalt? 

Pablo Picasso ja Salvador Dali oma pööraste kunstiteostega on alati mind sümpatiseerinud.

Kas pead end kunstiarmastajaks? Mis on Sinu suhe kunstiga? 

Austan kunstnikke väga ja reisimas käies meeldib alati kunstimuuseume külastada.

Kas näeksid enda garderoobis ka kunstitöid tulevikus ja millist kunsti Sulle meeldiks kõige enam just kanda? 

Kindlasti näeksin. Eesti moekunsti kannan alati uhkusega ja miks mitte kanda kunagi ka näiteks maalikunsti töid enda rõivastel.

---

Hea lugeja, anna Sinagi oma hääl!

Hääletada on võimalik virtuaalselt aadressil www.toetakunsti.ee või hääletuspunktides Viru Keskuses, Solaris Keskuses, Stockmanni Kaubamajas (3. korrusel), Eesti Kunstiakadeemias (Estonia pst. 7), Norde Centrumis, Viimsi Kaubanduskeskuses, Telliskivi Loomelinnakus ja Tallinn Dollsi stuudios (Tatari 64 IV korrus).

Rahvahääletusel osalenute vahel loositakse välja Wear-Artsi kinkekaarte, mis lubavad kombineerida oma lemmik kunstniku tööd endale meelepärase rõivaesemega või valida endale sobiv komplekt moebrändi Tallinn Dolls ja kunstiplatvormi Wear-Arts koostööna sündinud ühisloomingust. Hääletus kestab aasta lõpuni ja tulemused tehakse teatavaks jaanuaris. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles