Missikandidaadid kritiseerivad Miss Universumi võitjat: me ei tahtnud, et tema võidaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ethan Miller/AFP

Pühapäeval Las Vegases toimunud Miss Universumi valimise ümber ei taha kära sugugi veel vaibuda. Kui esimeseks suureks möödapanekuks oli see, et õhtujuht Steve Harvey kuulutas alguses välja vale võitja, siis nüüd on sõna võtnud teised missikandidaadid, kes väidavad, et nemad ei tahtnud, et Filipiinide esindaja saaks Miss Universumiks.

Miss Saksamaa (PA Images)
Miss Saksamaa (PA Images) Foto: JPA/AFF/PA Images

Saksamaad esindanud Sarah-Lorraine Riek ütles ühes intervjuus, et ükski missikandidaat polnud võitjaga rahul. «Ma ei suutnud seda uskuda, ma olin väga endast väljas. Minu jaoks oli tõeliseks võitjaks Miss Prantsusmaa,» vahendab Daily Mail Rieki sõnu.

Saksamaa esindaja sõnul oleks ka Miss Columbia olnud hea valik, kuna ta oli tõesti võitu väärt. «Ma pole lõpptulemusega üldse rahul ja mul on seda kahju öelda, aga teised tüdrukud pole samuti võitjaga rahul,» ütles Riek. «Keegi meist ei hääletanud Filipiinide esindaja poolt.»

Intervjuust ei selgunud, miks olid teised missikandidaadid Miss Filipiinide võidu vastu. Filipiinide esindaja Pia Alonzo Wurtzbach ütles, et kuigi tema kroonimine oli ebatraditsiooniline, oli ta võidu üle õnnelik. Ta soovis lohutada ka Miss Columbiat, aga tundis, et laval polnud selleks õiget hetke.

Õhtujuht Steve Harvey vabandas Twitteri vahendusel misside ees ja ütles, et tegemist oli «suure veaga». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles