Horoskoop: mida toob 2016. aasta?

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida lubavad tähed uueks aastaks? Kellel veab armastuses, kes teeb hüppe karjääriredelil? Saatus on suuresti meie endi kätes – planeetide liikumine ei juhi meie elu, ehkki annab võimalusi. See, kuidas tahame, suudame või oskame neid ära kasutada, sõltub juba meie endi pingutustest. 

Uus aasta võib tulla eelnevatest veidike rahulikum, sest 2012. aastast püsinud Pluuto ja Uraani pingeseis on tasapisi järele andmas. Siiski tasub arvestada, et maailm on pidevas muutumises, ja tuleb leida õige viis nende muudatustega kohanemiseks. Kümne küünega kõigest vanast ja harjumuspärasest kinnihoidmine tekitab tugevat stressi. Tuleb õppida vooluga kaasa minema, kaotamata seejuures oma identiteeti.

Nõndanimetatud saatusesõlmede liikumine Neitsi ja Kalade märgis viitab sellele, et edukaid lahendusi toob mõistuspärane lähenemine. Enne otsuste langetamist tuleb olukorrast väga täpne pilt saada. Kui aga teha tähtsaid otsuseid kujutelmadest ja hetkeemotsioonidest lähtudes, viivad need suure tõenäosusega valele teele.

Üksjagu segadust võivad tuua Neptuuni ja Saturni pingeseisud, mis kulmineeruvad suvekuudel. Saturni energia on konkreetne ja piirav, seevastu Neptuuni iseloomustab idealism, ebamäärasus, emotsionaalsus ja romantilisus. Nende planeetide pingeseis võib soodustada piiride ja eesmärkide ähmastumist, korralagedust ja depressiooni.

Infotulv on tohutu, pole sugugi lihtne mõista, mis on tõde ja mis vale. Ärge uskuge kedagi pimesi, ärge ärrituge iga kuulujutu pärast. Püüdke võtta maailmas toimuvat kainelt ja asjalikult. Infot tasub rahulikult analüüsida, et eristada tähtsat ebaolulisest ning tõde valest.

Aastahoroskoopi lugedes tuleb alati arvestada, et tegemist on üldistava prognoosiga.

Loe ka, mida toob uus aasta sinu tähemärgile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles