Viis ilunõuannet ainult meestele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jah, ilumaailm kuulub justkui ainult naistele. Ilusalonge, kus mees ennast tõelise mehena tunneks, on tõenäoliselt üsna raske leida. Olgem ausad – mehed vajavad kiirust, konkreetsust ja kohest tulemust.

Ilmselt nõustute sellega, et mees ei hakka siluma nahka ja ootama 20 minutit, kuniks kreem imendub. Just sel põhjusel peab meestele mõeldud kreem imenduma kiiresti, olema kergesti sulava struktuuriga ning ei tohi jätta nahapinnale jälgi, selleks sobivad hästi näiteks ilubrändi DeSheli tooted, mis on mõeldud spetsiaalselt meestele ja erinevad eelkõige pehme tekstuuri poolest.

Siin on viis nippi, mida mehed võiksid iluhoolduses järgida.

  1. Kasuta raseerimisel kreemi. Kas teadsid, et õige raseerimiskreem mõjub nahale rahustavalt? Juba väike kogus kreemi tagab optimaalse raseerimise ning muudab tegevuse kergeks, sujuvaks ja meeldivaks. Kvaliteetne raseerimiskreem toidab, niisutab ja kaitseb nahka. 
  2. Jah, ka mehed võiksid kasutada silmaümbruse kreemi. Silmaümbruse geel värskendab hetkega silmaümbruse piirkonda, silub miimilisi kortsukesi ning parandab naha niiskust hoidvaid omadusi.
  3. Pese nägu geeliga. Nahatüübile sobiv näopesugeel puhastab ideaalselt nahka, uuendab seda, tagab hügieeni ning toetab naha loomulikku pH-taset. Kvaliteetne näopesugeel toidab nahka ja kaitseb seda väliskeskkonna kahjulike mõjude eest.
  4. Kasuta vereringet kiirendavat dušigeeli. Dušigeeli valides vali tooted, mis puhastavad nahka põhjalikult, eemaldades mustuse ja rasu ning tagades maksimaalse hügieeni. Parimad dušigeelid kiirendavad vereringet, värskendavad, ergutavad ja toidavad nahka. Kui sinu nahk on hästi hoolitsetud, pinguldatud, nooruslik ja terve – oled ka naiste jaoks atraktiivsem.
  5. Vali looduslik rulldeodorant. Looduslikud rulldeodorandid annavad nahale puhta lõhna ja kaitsevad kaenlaaluseid pikaajaliselt. Parima rahustava ja õrna hoolduse tagavad looduslikud tooted. Lisaks sellele, et naised soovivad ennast meeste juuresolekul tunda kaitstuna, turvaliselt ja armastatuna, hindavad nad ka mehe hoolitsetud välimust. Hoolitsetud mees ei jäta ükskõikseks mitte ühtegi naist! 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles