Kümme asja, mida mees tahab su eest varjata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Õige suhe peab põhinema aususel, öeldakse ikka ja jälle. Aga kas ikka peab? Igal juhul on nimekiri asju, mida iga mees tahaks oma naise eest varjata.

Cosmopolitanis kirjutab Frank Kobola, mis need olla võiks.

1. Ta oli kunagi kellelegi halb poiss-sõber. Kõigil meil on see üks eks, kes mingil põhjusel tõi meis välja mitte just kõige paremad omadused. Ta häbeneb seda ning parema meelega ei tahaks seda sinuga arutada.

2. Kingitused, millega ta plaanib sind üllatada. Kui te ei ela koos, on varjamine lihtne, koos elades peab mees aga ekstra vaeva nägema, et üllatuse jõudu säilitada.

3. Oma pornokogu. Tänu internetile on jälgi lihtsam peita.

4. Inimeste arv, kellega ta on maganud. Inimesed kipuvad tegema sellest suuremat asja, kui see tegelikult on.

5. Kui ta sind petab. Mõned inimesed on kahjuks petmise varjamises ääretult head.

6. Kui ta sind viimased kümme minutit üldse ei kuulanud. Muidugi on ääretult häiriv, kui sa saad aru, et mitte ükski osa su jutust ei jõudnud kellelegi kohale, seega püüab mees tõenäoliselt säästa sind oma jutu kordamisest – ning muidugi ka tülist, mis tõega kaasneda võiks.

7. Ka tema on armukade. Tõenäoliselt ta lihtsalt hoiab seda hästi salajas.

8. Oma veidraid hobisid. Sinuga kohtudes ei taha ta kohe letile lüüa, et tal on kodus meeletu margikogu. Muidugi ei pea oma veidraid hobisid peitma, aga nendest arutamiseks tuleb valida sobiv aeg.

9. Kui tal on kakahäda, aga see on alles teie teine deit. Eriti piinlik on olukord siis, kui ta on sulle külla tulnud – võõras kohas kakamine on närvesööv, lisaks ei ole see eriti romantiline ning tekitab olukorra, kus mees peab varem kohtingult minema putkama või jagama piinlikku hetke (sest sa ju saad kindlasti aru, millega ta seal vetsus tegeles)…

10. Särki, mille sa käskisid tal ära visata ja ta ütles, et viskas. Ta ei visanud seda ära. Torkas hoopis sahtlisse ja kannab seda vahel, kui sa kuskil ära oled.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles