Kuidas tõmmata ligi häid inimesi?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas tunned teinekord, et sinu ellu kuluks ära rohkem häid inimesi? Kui jah, siis saad ise selleks nii mõndagi teha.

Higher Perspective annab nõu, kuidas ellu häid inimesi tuua.

1. Pea oma sõna. Kui sa plaanid midagi teha, siis tee seda. Kui oled lubanud kohale ilmuda, ilmu kohale. Ära ole ebausaldusväärne, pea oma sõna. Nii tõmbad ligi parimaid inimesi maailmas – usaldusväärseid inimesi, sest nad austavad inimesi, kes ka ise usaldusväärsed on.

2. Ole positiivne. Kellelegi ei meeldi halajad. Inimesed, kes on stressis ja halvas tujus, tekitavad ka teistes ebamugavust. Ole positiivne, naerata! Nii annad endast signaali, et oled rõõmsameelne inimene, kellele meeldib jagada head energiat.

3. Õpi nimed selgeks. Kellegi nime unustamine on hea viis kaotada usaldus. Seega õpi nimed selgeks ja kasuta neid! See võib tunduda tähtsusetu, aga kui keegi sind nimepidi hüüab, tekitab see sinus tunde, et sust hoolitakse.

4. Ole haavatav. Pole vajadust enda kestas peidus olla, on täiesti normaalne aeg-ajalt ka oma pehmemat poolt näidata. Räägi oma minevikust, asjadest, mis muudavad sind ebakindlaks. Jaga saladusi. Luba endal olla haavatav.

5. Küsi küsimusi. Saa tuttavaks inimestega, kellega sa kohtud. Küsi neilt nende elu kohta, õpi neid tundma.

6. Viska enda üle nalja. Inimestele ei meeldi halajad ja hädaldajad. Kui sul lähebki midagi valesti, viska selle üle nalja!

7. Kuula. Kui inimesed sinuga rääkivad, kuula neid tõeliselt. Ära oota enda rääkimiskorda. Nooguta nende jutule kaasa, pöördu kehaga nende poole, pane telefon käest. Käitu nende nagu inimeste, mitte esemetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles