Armastav poeg tegi salavideo, et emale mees leida

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Alex armastab oma ema Evat väga palju. Lausa nii palju, et ta töötas aasta otsa salajase video kallal. Nüüd loodab ta, et ema tutvustav video leiab tee õige meheni. Miks? Sest ta usub, et ema elu armastus on kuskil teda ootamas!

Südamliku video abil näitab Alex, kui suurepärane naine tema ema on. «Ma usun, et sügaval sisimas oleme me kõik ühesugused ja otsime armastust,» ütleb Alex.

Armsad kaadrid, milles Tšehhis sündinud, aga praegu Norras elav Eva oma lemmiktegevusi harrastab, perega aega veedab ning naljatleb sulatavad kindlasti ka teie südamed.

Praeguseks on videot vaadatud üle 10 miljoni korra ja kaks kuud hiljem avaldatud jätkuloos räägib Alex, et selle aja peale olid nad kokku saanud üle 3000 kirja. Esialgu ei osanud Eva suure meediatähelepanuga hakkama saada ning põgenes ema juurde, kuid hiljem naine harjus. «Ma olen väga liigutatud teie kirjadest,» ütleb Eva ning lisab, et on mõned kandidaadidki välja valinud. «Aga deitimine pole mu hobi, palju lihtsam on minna ujuma või suusatama,» selgitab ta, et eluarmastusel tuleb veel kannatlik olla - aga küll jõuab Eva ka temani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles