Milline näeb välja elu koos 1000 kassiga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lynea Lattanzio kassidega.
Lynea Lattanzio kassidega. Foto: Tracie Cone/AP

Lynea Lattanziol on 1100 kassi, kuid ärge arvake, et tegemist on tüüpilise «kassitädiga». Tema loodud varjupaigas nimega The Cat House on the Kings elab 800 täiskasvanud kassi ja 300 kassipoega, kelle Lattanzio on päästnud.

«Päästmine» tähendab tema puhul seda, et ta on enda koju võtnud kasse, kes muidu oleks n-ö magama pandud. Lattanzio kassisõbralikus kodus saavad kiisud uue võimaluse elada, kirjutab Good Housekeeping.

Tegelikult ei ela naine kassidega päris samas majas. Varem ta tõesti tegi seda, aga kuna kasse tuli üha juurde, muutus see tema jaoks kurnavaks. Lattanzio sõnul sai otsustavaks hetkeks see, kui üks kass oksendas talle magamise ajal kõrva. 

Nüüd on naisel 45 alluvat, kes hoolitsevad suure kassikarja eest. Alates varjupaiga avamisest, on Lattanziol õnnestunud 24 aastaga päästa üle 28 000 kassi. 

«Eelistan elada pigem 800 kassi kui mehega. Ma ei vaja meest,» sõnas Lattanzio, kes oli kunagi abielus väga rikka mehega ja neil oli lausa kadestamisväärne elu. Nüüd tunnistab aga naine, et ta ei igatse seda elu sugugi taga.

There are over 1,000 cats living in their own huge house in Parlier, California. One. Thousand. Cats. This is The Cat House On The Kings.com.

Posted by Great Big Story on Monday, 14 December 2015
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles