Kuidas erinevad tähtkujud flirdivad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõne inimese jaoks on flirtimine sama loomulik tegevus kui hingamine. Ent mõni inimene on niivõrd halb flirtija, et teda on lausa piin kõrvalt jälgida.

Tähtkuju mõjutab meie iseloomu väga palju ja ilmselt pole see kuigi suur üllatus, kuid tähtkuju mõjutab ka seda, kuidas me flirdime. YourTango pani kirja, kui head või halvad flirtijad erinevad tähtkujud on ja tõi välja, millised tähtkujud võiksid omavahel kõige paremini kokku sobida.

Jäär

Jäär on väga kindlameelne ja julge flirtija. Tema jaoks pole mingiks probleemiks astuda klubis seksika mehe juurde ja temaga juttu alustada. Inimesi paelub Jäära enesekindlus ja seksikus. Lühiajalisi suhteid võiks Jäär luua Kaalude, Kaljukitse või Jääraga, pikaajaliseks suhteks sobivad paremini Kaksikud, Lõvi, Ambur või Veevalaja. Skorpionite jaoks on Jäära flirtimisstiil liiga pealetükkiv.

Sõnn

Sõnnid on väga armsad ja nende flirtimisviis meenutab vanaaegseid armastusfilme. Sõnn on väga sensuaalne ja talle meeldib see, kui temale külge lüüakse. Kui Sõnn otsib lühiajalist suhet, siis tasuks mõelda Skorpioni, Jäära või Neitsi peale. Kui tahad pigem pikaajalist suhet, siis on heaks kaaslaseks Kaljukits, Kaalud ja Kaksikud.

Kaksikud

Kaksikud oskavad sõnu väga osavalt ritta seada ja võivad ainuüksi selle oskusega teisi võluda. Kaksikute flirtimisstiil võib olla väga kommunikatiivne, ta võib kasutada nutikust ja kehakeelt. Kaksikud võivad kiiresti tüdineda ja olla ühel hetkel kuumad ning järgmisel külmad, ent see strateegia toimib nende endi jaoks väga hästi, sest neile meeldib teisi õrritada. Lühiajalisi suhteid võiks luua Lõvi, Neitsi või Skorpioniga, pikaajaliseks suhteks sobivad Kaalud, Jäär või Veevalaja.

Vähk

Vähi flirtimisstiil on ühest küljest väga kütkestav ja teisalt väga hooliv. Vähile meeldib, kui teised räägivad talle inetutest lahkuminekutest või sellest, kui halb nende päev oli. Vähk ei taha alati flirtivat muljet jätta, kuid tema huvi teiste vastu muudab ta lausa vastupandamatuks. Lühiajaline suhe on parim Lõvi, kalade või Kaljukitsega, aga Vähk ei naudi ajutisi suhteid ja eelistab pigem pikaajalist pühendumist, mistõttu tasuks pöörata pilk Sõnn, Neitsi või Kalade poole.

Lõvi

Lõvile meeldib, kui tema ego paitatakse, kuid sama palju meeldib talle ka teistele komplimente teha (ilmselt teades, et siis saab ta neid ka vastu). Lõvil on terve hulk flirtimistehnikaid – ta teab, et silmside, naeratus ja karisma ei jäta kedagi külmaks. Seksikas võiks olla tema keskmine nimi. Kuna Lõvi armastab flirtimist ja tähelepanu, siis polegi oluline, milliste tähtkujudega ta lühiajalisi suhteid loob, sest need kipuvad olema üsna ajutised. Pikaajalise suhte võiks aga luua Amburi või Jääraga, kuna need liidud kipuvad olema kõige tugevamad.

Neitsi

Neitsi võib välja saata terve hunniku segaseid signaale. Ühel hetkel on ta vaoshoitud ja eemalehoidev, siis muutub aga väga seksikaks. Neitsi ei luba igat inimest oma austajate ringi. Ta kasutab flirtimiseks intelligentsust ja seksuaalsust. Lühiajaliseks suhteks sobivad Kaksikud, Skorpion või Veevalaja, pikemaks ajaks võiks kokku jääda Sõnni, Vähi, Kaljukitse või Neitsiga.

Kaalud

Kaalude tähtkuju juhib Veenus, seega nad teavad hästi, mida tähendab flirtimine, armastus ja romantilised žestid. Kaalud kasutavad flirtimiseks oma sarmikust, karismat ja ilu. Kuna Kaalud üritavad vältida konflikte ja nad ei taha, et keegi end halvasti tunneks, flirdivad nad peaaegu igas olukorras. Ajutiseks suhteks tasuks kaaluda Sõnni, Kaalude või Jäära seltskonda, pikaajaliseks suhteks on parimad kaaslased Kaksikud, Lõvi või Veevalaja.

Skorpion

Skorpionit võib nimetada lausa flirtimismeistriks! Ta on väga seksuaalne, tundeline ja ulakas ning talle meeldib tohutult flirtida. Kui Skorpion soovib üheöösuhet, siis on parimad kaaslased Sõnn, Ambur või Jäära, pikaajalise suhte jaoks on ideaalsed Kalad, Vähk ja Kaljukits.

Ambur

Ambur naudib seiklusi, muutusi, lõbutsemist ja flirtimist. Ta on alati valmis rääkima huvitavaid ja provotseerivaid lugusid. Amburi lõbujanu on lausa nakkav ja väga atraktiivne. Ambur on osav õrritaja ja talle meeldib teisi sensuaalselt ning õrnalt puudutada. Kuna Ambur on peaaegu alati valmis asjad pakkima ja minekule sättima, siis võib ta suhetes olla emotsionaalselt eemalehoidev, mis tekitab teistes segadust ja nad võivad haiget saada. Lühiajaliseks suhteks tee tutvust Amburi või Skorpioniga. Pikemaid suhteid võiks luua Kaalude, Kaksikute ja Lõviga.

Kaljukits

Kaljukitse flirtimisstiil on väga siiras ja otsekohene. Ta on väga aus, kuid vahel võib ta olla liiga vaoshoitud. Kaljukits tekitab teistes tahtmise lähemalt uurida, mis peitub tema rahuliku, laheda ja viisaka fassaadi taga. Ta ei flirdi igaühega, aga kui ta on kellegi välja valinud, siis muutub Kaljukits väga sensuaalseks. Lühiajaliseks suhteks on parimad kaaslased Jäär, Vähk ja Kaalud, pikemaks suhteks on head kaaslased Sõnn, Skorpion ja Neitsi.

Veevalaja

Veevalajale meeldib flirtida, kuna siis ta saab näidata, kui karismaatiline ta on. Veevalaja ei pea olema oma silmarõõmuga kahekesi, et flirtida, ta võib vabalt flirtida ka suuremas seltskonnas. Tal on väga hea huumorisoon, ta on kirglik ja nutikas. Veevalajale meeldib teisi üllatada. Lühiajalise suhte jaoks on head partnerid Skorpion, Kalad ja Lõvi, pikema suhte võiks luua Kaksikute, Kaalude või Amburiga.

Kalad

Kui Kalad on asunud flirtima, siis on raske aru saada, kust algab väljamõeldis ja mis on päris. Kalad on tihtipeale häbelikud, seega nad võivad flirtimise jaoks välja mõelda täiesti uue tegelase, kelle rolli täita. Kalad on teiste jaoks silmatorkavad ka siis, kui nad ei ütle ühtegi sõna. Ta on kui maagiline magnet: müstiline, sensuaalne ja tundlik. Lühiajaliseks suhteks sobivad Sõnn, Kaalud ja Veevalaja. Pikemaid suhteid tasub luua Vähi, Skorpioni või Kaljukitsega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles