Mehed tahavad suhte kiiremini ametlikuks teha kui naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi võib jääda mulje, et naised on alati need, kes suhetest vaimustuvad ja uuest kallimast õhinal oma sõbrannadele räägivad, on tegelikult hoopis mehed need, kes annavad esimesena oma lähedastele teada, et nende elus on uus naine.

Tutvumisrakendus Happn korraldas uuringu, millest selgus, et nii naistel kui meestel kulub vähem kui üks minut aega selleks, et kindlaks teha, kas neile meeldib potentsiaalse kaaslase tutvustus või mitte. Hoolimata sellest tunnistas 49 protsenti naistest, et nemad ei astuks ise kunagi esimest sammu ega alustaks mehega vestlust, kirjutab Female First.

Üle poole meestest võtaks naisega kõhklemata ühendust. Mehed on selles kahtlemata entusiastlikumad ja nad on naistest kiiremini valmis kohtingule minema. Kui naine eelistaks umbes nädala oodata enne, kui läheb mehega välja, siis mees teeb selle otsuse vaid paari päevaga.

Palju on räägitud ka sellest, et mehed eelistavad n-ö vabamaid suhteid, kuid tegelikult on mehed need, kes tahaksid suhte kiirelt ametlikuks teha ja järgmise sammu edasi astuda. Naised ootavad uue suhte alguses paar kuud enne, kui nad jõuavad otsusele, kas liikuda selle mehega edasi või mitte, kuid meestel kulub selle otsustamiseks maksimaalselt kuu aega.

Kui suhe on juba loodud, siis ühel hetkel muutub meeste tempo aeglasemaks, samas kui naised hakkavad üha enam kiirustama. Näiteks kui naine tunneb, et ta armastab meest, siis ta ei mõtle pikalt, kas tasuks seda ka mehele öelda. Mehed mõtlevad kauem enne, kui panevad oma tunded sõnadesse.

Kui rääkida pulmadest, siis on mehed ja naised ühel meelel, et enne olulise küsimuse esitamist peaks paar aastat suhtes olema. Naistele ei meeldi pikad kihlused, kuid mehed on valmis pärast kihlumist veel paar aastat ootama enne, kui nad altari ette astuvad.

«See on üllatav, kui innukalt tahavad mehed suhte käima tõmmata ja nad teavitavad oma perekonda uuest suhtest palju varem kui naised,» sõnas Happni esindaja Marie Cosnard. Samas nentis ta, et meestel pole oma tundeid nii lihtne väljendada ja nad ei pruugi alati käituda vastavalt oma tunnetele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles