Saeco 30 aastat innovatsiooni ja armastust kohvi vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aastal 2015 täitub kolm aastakümmet, kui Saeco rajas tee absoluutselt uuele kohvi joomisele kodus. Tuues aastal 1985 kohviarmastajate rõõmuks turule esimese  superautomaatse kohvimasina, millega nautida esimest korda,  mugavalt oma köögis tõelist kvaliteeti – värsketest ubadest barista stiilis kohvi.

Sellest ajast peale on Saeco asjatundlikult kasutanud oma kirge innovatsiooni, Itaalia päritolu ja stiili vastu, juhtides koduse kohvikultuuri arengut. Suurepärased espressomasinad on meisterdatud inseneri täpsusega, abiks disaineri silm ja professionaalsete teadmistega barista, pakkudes autentset Itaalia kohvi kogemust kodus.

Foto: Saeco

30 aastat maailmatasemel innovatsiooni

Aastal 1985 avalikustas Saeco maailma esimese kodukasutuseks mõeldud täisautomaatse espressomasina

Tänapäeval tähendab kohvikultuuri jätkuv areng ja kasv, et me asetame üha suuremaid nõudmisi meie kodusele kohvikogemusele. Kohvigurmaanid üle maailma hindavad maitse, aroomi ja värskuse osakaalu kui hea kohvi kõige olulisemat omadust* ning soovivad valmistada kodus oma lemmikkohvi kasutades esmaklassilist masinat, mis täiendab stiilset sisekujundust ja kajastab isiklikku stiili.

Saeco on olnud alati pühendunud viimistletud kvaliteeti, projekteerides esmaklassi masinaid, peegeldades toimuvaid protsesse ja tehnikaid, mida ekspertidest baristad kasutavad, aidates igaühel nautida kodus oma lemmikkohvi. Pidevalt avardades Itaalias asuva ettevõtte innovatsiooni on Saeco olnud eestvedaja kohvimasinatööstuse arengu ajaloos viimase kolme aastakümne jooksul.   

Alates aastast 1985 on Saeco insenerid olnud pühendunud koduse kohvikogemuse  täiustamisele. Itaallastele on vastupandamatu maitse lihtsalt üks osa nende olemusest ja kohvi joomine nende tõeline eluviis. Armastus ja kirg juhib meid pakkuma teile parimaid masinaid tagades kohviarmastajatele üle kogu maailma neile tõeliselt olulise - nautida kvaliteetkohvi, iga kord just nii nagu see neile meeldib.

* Vastavalt Philipsi maitseuuringule, mis viidi läbi oktoobris 2014 kuuel turul (USA, Saksamaa, Prantsusmaa, Rootsi, Poola ja Holland). Riigiti võttis uuringust osa vähemalt 800 tarbijat turu kohta.

Saecost

Saeco on espressomasinate juhtiv disainer ja tootja koduseks ning professionaalseks kasutuseks. Rajatud Itaalias 1981.  Ettevõtte peakontor ja peamised tööstusalad asuvad Gaggio Montanos, Itaalias. Juulis 2009 omandas ettevõtte Royal Philips, seega sai Saecost Philips Groupi kaubamärk. Samuti sai Royal Philipsi poolt omandatud Gaggia ettevõte ja Gaggia kaubamärk kui Saeco Groupi ettevõtte osa.

Royal Philipsist:

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) on mitmekülgne tervise ja heaolu ettevõte, keskendunud inimeste elu parandamisele läbi tähendusrikaste innovatsiooni valdkondade nagu Healthcare, Consumer Lifestyle ja Valgustus. Philipsi peakorter asub Hollandis. Philipsi käive 2014. aastal oli 21,4 miljardit eurot, Philipsis töötab ligikaudu 108,000 töötajat enam kui 100 riigis. Ettevõte on liider südame hoolduse, eriarstiabi, koduse tervishoiu, energiatõhusate valguslahenduste ja uute valgustusrakenduste, samuti meeste pardlite ning suutervishoiu valdkonnas. Philipsi uudised leiate: http://www.philips.ee.

Copy
Tagasi üles