Naine küsib: kas ma peaksin uuele armsamale endast seksikaid pilte saatma?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«Hakkasin hiljuti uuesti kohtingutel käima ja tutvusin internetis mehega, kes on minust 12 aastat noorem (olen 49). Tema on mulle endast intiimseid pilte saatnud ja küsinud, kas ma oleksin nõus sama tegema. See mõte tekitab minus ebamugavust, aga ma ei taha endast pirtsakat muljet jätta,» kirjutab murelik naine.

Talle vastab Daily Maili suhtenõustaja Rowan Pelling.

Olen oma karjääri jooksul kokku puutunud paljude 30. eluaastates naistega, kes näitavad suure uhkusega intiimseid pilte, mis mehed on neile endast saatnud. Kui ma olen neilt naistelt küsinud, kas nad on meestele endast samasuguseid pilte saatnud, vastavad nad jaatavalt.

Üks mu 30-aastane tuttav ei tunne end sugugi ebamugavalt, kui saadab mehele foto oma rindadest. Mina olen temast umbes kümme aastat vanem ja see mõte tekitab minus õudu. Aga kui me vaatame, kuidas käituvad kuulsused, siis pole mingi ime, et nooremas eas naised tunnevad end sotsiaalmeedias ja tutvumisportaalides üsna mugavalt.

Aga mina oleksin sama ettevaatlik kui sina. Te olete alles tutvunud ja pole vahet, kui väga ta sulle meeldib, te pole ilmselt veel suutnud täielikult usaldavat suhet luua. Kuidas saad sa kindel olla, et ta ei näita neid fotosid teistele?

Selgita armsamale, miks see sinus ebamugavust tekitab. Kui ta on sinust huvitatud, siis ei lükka see pisiasi teda eemale. Kui sa kardad, et see jätab sinust pirtsaka mulje, siis erootilise pinge hoidmiseks on veel mitmeid muid võimalusi peale intiimsete fotode saatmise. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles