Mehed kulutavad tüdruksõpradele rohkem raha kui abikaasadele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannias tehti uuring, millest paljastus, et pärast abiellumist ei tasu naistel enam loota, et mehed teevad neile hinnalisi kingitusi: nimelt selgus, et mehed kulutavad tüdruksõpradele palju suuremaid summasid kui abikaasadele.

Uuringust selgus näiteks seegi, et tüdruksõpradega käiakse rohkem õhtuti väljas ja neile saadetakse rohkem romantilisi sõnumeid ning e-kirju kui abikaasadele. Kui rääkida konkreetsetest summadest, siis enne abielu kulutavad mehed naistele keskmiselt 3040 eurot aastas, pärast abiellumist kahaneb see summa umbes 2600 eurole, kirjutab Huff Post.

Uuringus osales 2000 meest, osa neist olid abielus ja osa vallalised. Tulemused näitavad, et mehed naudivad naiste tagaajamist ja soostuvad seetõttu naistele rohkem kingitusi tegema (näiteks nad ostavad naistele seksikat aluspesu, ehteid ja viivad neid romantilistele väljasõitudele).

Tüdruksõbrad saavad ka lilli palju rohkem ja tihemini kui abikaasad. Näiteks suhtes olevad mehed ostavad kaks korda kuus naistele lilli, mõlemal korral on kimbu vääruseks keskmiselt 34 eurot. Pärast abiellumist ostavad mehed naistele lilli aga kõigest korra kuus ja kimbu väärtuseks on umbes 26 eurot.

Kui tüdruksõbrad saavad kuus umbes 49 romantilist e-kirja ja sõnumit, siis abikaasad saavad neid kõigest 20 tükki kuus. Tüdruksõpru kutsutakse umbes kolmel korral kuus välja romantilisele kohtingule, kuid abikaasasid vaid korra kuus.

Kuigi uuringu tulemused on üsna huvitavad, ei tasu arvata, et kui mees teeb vähem kingitusi, siis on suhtest romantika kadunud. Enamik pikaajalises suhtes olevatest inimestest säästavad raha mõne suurema ühise väljamineku tarbeks, mistõttu on arusaadav ka see, miks tehakse vähem kingitusi. Pärast abiellumist elatakse tõenäoliselt ka koos, seega pole vaja kallimale sõnumeid ja e-kirju saata, kui te näete teineteist iga päev. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles