«Instagrami-abikaasad»: te pole üksinda!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Kõik need kaunid fotod neiudest kohviga, mõtlikult kaugusse vaatamas või poseerimas telliskiviseina taustal... Jah, neid võib olla Instagramis kena vaadata, aga iga sellise hoolikalt poseeritud foto taga on ka inimene. Olete te sellele kunagi mõelnud, mida need vaesed mehed, kes kõik kaadrisse peavad püüdma, läbi peavad elama?

Instagram Husband on liikumine, mis (kerges huumorikastmes) ühendab mehed, kes on tüdinenud olemast vaid inim-selfipulgad. «Varem me sõime oma sööki,» ütleb üks «Instagrami-abikaasa». «Nüüd me teeme sellest vaid fotosid.»

«Kas enne filmi algust näidatakse kinodes ikka veel treilereid?» küsib Jeff Houghton, üks «Instagrami-abikaasadest». «Tõsiselt, ma ei tee nalja, mul pole aimugi. Ma ei tea, kas kinodes enam näidatakse treilereid. Mida ma aga tean, on see, et mul on palju fotosid sellest, kuidas me vaatame oma jalgu ja hoiame käes popkorni...»

Vaata nende lugusid ning kui ka sina tunned, et vajad toetust inimestelt, kes elavad päevast päeva läbi sama õudust, mine vaata ka liikumise kodulehekülge Instagram Husband.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles