Avalikustati eelmise aasta kõige omapärasemad välismaised lapsenimed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kim Kardashian ja Kanye West panid mõni päev tagasi sündinud pojale nimeks Saint (pühak), seni kasvas peres tütar nimega North West (ilmakaar loe). Ent nemad pole kindlasti ainsad, kes on sel aastal eelistanud lapsele panna omapärase eesnime.

Veebileht Baby Center avalikustab iga aasta lõpus nimede statistika. Ka sel aastal on nad analüüsinud 340 000 kasutaja andmeid, kes on sel aastal lapse saanud. Lisaks populaarsematele nimedele tegi veebileht kindlaks kõige omapärasemad nimed, mida lastele sel aastal pandi, kirjutab Cosmpolitan.

Kõige populaarsemate nimede seas polnud suuri üllatusi – Sophia ja Jackson on juba mõnda aega olnud menukate eesnimede seas. Ent üllatav on näiteks see, et lapsevanemad leiavad inspiratsiooni üsna veidratest kohtadest, näiteks said mõned lapsed sel aastal nimed Instagrami filtrite järgi.

Aga sellega asi ei piirdu. Veebileht viis oma kasutajate seas läbi küsitluse, millest selgus, et 43 protsenti lapsevanematest eelistab ebatavalisi nimesid. Järgnevalt on välja toodud kõige omapärasemad tüdrukute ja poiste nimed, mida ingliskeelsetes riikides lastele pandi.

Tüdrukute nimed

  1. Bentlee
  2. Chichi
  3. Frooti
  4. Katana
  5. Larkyn
  6. Messiah
  7. Novalie
  8. Psalm
  9. Swayze
  10. Zowie

Poiste nimed

  1. Blade
  2. Brix
  3. Cedar
  4. Chap
  5. Jedi
  6. Paxon
  7. Pi
  8. Quest
  9. Tergel
  10. Xzander
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles