Huvitavaid fakte Victoria’s Secreti show'de ja modellide kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gigi Hadid.
Gigi Hadid. Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Pesumaailmas on Victoria’s Secreti moe-show alati üks tähtsamaid sündmusi. Pesumodellid näevad moelaval alati laitmatud välja ja nii mõnigi naine tunneb neid vaadates kadedust. Mis aga toimub lava taga või kuidas valmistuvad modellid selleks tähtsaks sündmuseks?

Cosmopolitan.com pani kirja mõned huvitavad faktid Victoria’s Secreti show’de ja modellide kohta.

1. Modellid harjutavad alati kõrgete kingadega

Kui modellid saavad teada, milliseid kingi nad moe-show’l kandma peavad, hakkavad nad kohe nende kingadega harjutama. Tähtis on see, et modellid tunneks end neis kingades mugavalt ja poleks ohtu, et nad võivad laval kukkuda.

2. Olenevalt pesust kannavad mõned modellid pesu all ihukarva stringe

Victoria’s Secreti moe-show’d on alati selles mõttes maitsekad, et kuigi modellid on seal üsna alasti, on strateegilised kohad alati varjatud. Ihukarva pesu aitab vältida seda, et kui mõned püksikud peaksid paigast nihkuma, ei paistaks midagi välja.

3. Kui modellid soovivad, saavad nad rinnahoidja sisse lisada tuge

Modellidel pole mingit kohustust lisapolsterdust kasutada, aga soovi korral saavad nad seda teha, sest see võib vaatepildi veelgi seksikamaks muuta.

Sipa USA
Sipa USA Foto: Anthony Behar/Anthony Behar/Sipa USA

4. Stilistid kasutavad kahepoolset teipi, et kõik püsiks paigal

Nagu mainitud, kannavad modellid igaks juhuks ihukarva stringe, et vältida piinlikke olukordi, aga tegelikult pole see võimalik, et pesu paigast nihkub. Nimelt kasutavad stilistid kahepoolset teipi, mille abil kinnitatakse pesu modelli keha külge.

5. Lava taga võivad mõned kostüümid viga saada

Moe-show’l on lava taga alati õmblejannad valmis, sest modellid peavad vahepeal rõivaid vahetama ja selle käigus võivad mõned kostüümid viga saada.

6. Modellide soenguid ja meiki tehakse mitu tundi

Enne moe-show’d istuvad pesumodellid tunde paigal, sest neile tehakse meiki ja soenguid. Victoria’s Secreti moe-show’l kasutatakse vähemalt 32 meigikunstniku, 32 juuksuri ja kuue maniküürija abi.

Reuters
Reuters Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS

7. Peaaegu kõikidele modellidele pandi juuksepikendused

Pesumodellid peavad laitmatud välja nägema, mis tähendab seda, et nende kiharatele antakse volüümi juuksepikenduste abil. Sel aastal jäi ainult üks modell ilma juuksepikendusteta: mustanahaline Maria Borges oli ainus, kes kõndis moelaval seekord oma loomulike juustega.

8. Ühte modelli riietab mitu inimest

Ilmselt olete näinud Victoria’s Secreti moe-show’de kostüüme, mis võivad olla väga suured ja uhked. Selleks, et modell saaks oma kauni kostüümi selga, abistab teda mitu inimest. Sisuliselt võib öelda, et modell lihtsalt seisab paigal, kuni temalt võetakse üks kostüüm seljast ja tõmmatakse selga järgmine.

9. Modellide laitmatu päevituse taga on osav meik

Paar päeva enne pesu-show’d peavad modellid käima spreipäevituses, kuid vahetult enne show’d värskendatakse nende päevitust veel meigi abil. Tähtis on see, et pesumodellid näeksid välja veatud.

Reuters
Reuters Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

10. Enamik modelle teeb kaks korda päevas trenni

Modellid treenivad aasta ringi, et heas vormis olla, kuid põhiline treeningperiood saab alguse nädal või kaks enne pesu-show’d. Enamik modelle teeb enne show’d koguni kaks korda päevas trenni.

11. Ei tasu arvata, et modellid ei söö midagi

Kuna pesu-show’ks valmistutakse terve päeva, pakutakse modellidele lava taga süüa nii hommikul, lõunal kui õhtul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles