Moetrendid, mis meid järgmisel aastal ees ootavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gucci moemaja.
Gucci moemaja. Foto: TIZIANA FABI/AFP

Moeajakirjad vaatavad juba ammu järgmisesse aastasse ja trenditeadlikud moetoimetajad on end kurssi viinud, millised moesuunad koguvad järgmisel aastal populaarsust. Marie Claire tõi välja seitse trendi, mis ootavad meid 2016. aastal ees.

1. Madala värvliga püksid

Kuigi mõnda aega on olnud trendikas kanda kõrge värvliga pükse ja seelikuid, on nende aeg peagi mööda saamas. Tagasi tulevad madala värvliga püksid, mille sääreosa võib olla üsna lai.

Chloe moemaja (AP)
Chloe moemaja (AP) Foto: FRANCOIS MORI/AP

2. Kaetud kael

Kui tahad järgmisel hooajal moekas olla, kata oma kael kinni. Selleks võid kasutada peenikest salli, paelu, kaelaehteid vms. Ühtlasi tasuks hakata oma kaela eest paremini hoolt kandma, sest kui kaela ehivad aksessuaarid, mis tõmbavad kõigi pilke, siis peaks ka nahk selles piirkonnas olema korras.

Diori moemaja (SIPA)
Diori moemaja (SIPA) Foto: Sipa Press Pixelformula/SIPA/Sipa Press Pixelformula/SIPA

3. Silmatorkavad varrukad

Järgmisel aastal võib üsna palju näha erinevaid pluuse ja kleite, mil on puhvis või erakordselt pikad või laiad varrukad. Mida veidramad varrukad su pluusil on, seda parem.

Erdemi moemaja (AFP)
Erdemi moemaja (AFP) Foto: JACK TAYLOR/AFP

4. Ülimugavad jalanõud

Kui arvasid, et tennised, mis vahepeal muutusid ülipopulaarseks, on kõige mugavamad jalanõud, siis järgmisel hooajal asenduvad tennised veelgi mugavamate jalavarjudega. Nimelt on moemaailmas populaarsust kogumas susse meenutavad jalanõud, mille tagumine osa on lahti. Neid on ülimugav jalga panna ja jalast võtta. Tuntud disainerid on juba tõestanud, et need lihtsad jalavarjud võivad väga trendikad välja näha.

Balenciaga moemaja (AFP)
Balenciaga moemaja (AFP) Foto: PATRICK KOVARIK/AFP

5. Paljad õlad

Kui kaela võib pidada järgmise aasta kõige trendikamaks kehaosaks, siis õlad on kindlalt teisel kohal. Kui soovid olla moekas, julge oma õlgu paljastada. 

Proenza Schouleri moemaja (AFP)
Proenza Schouleri moemaja (AFP) Foto: PIXELFORMULA/SIPA/PIXELFORMULA/SIPA

6. Trendikaim värv: hõbe

Värvidest tasuks järgmisel aastal julgelt kanda hõbedat. Kui sa ei taha vaid aksessuaaridega piirduda, proovi hõbedase pükse, seelikuid, jakke või kingi.

Paco Rabanne moemaja (AFP)
Paco Rabanne moemaja (AFP) Foto: FRANCOIS GUILLOT/AFP

7. Magamistoamood trügib tänavatele

Uskuge või mitte, kuid eksperdid ennustavad, et magamisrõivaid võib uuel aastal ka linnatänavatel näha. Nende hulka võivad kuuluda klassikalised siidist pidžaamad, hommikumantlid või mugavad sussid. Kes julgeb, see proovib!

Givenchy moemaja (SIPA)
Givenchy moemaja (SIPA) Foto: PIXELFORMULA/SIPA/PIXELFORMULA/SIPA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles